Persoonlijk

December TAG – Winterse gin-tonic, knallende lipstick en chocolade

18 december 2015

Aangezien persoonlijke artikelen erg goed in de smaak vallen en ik ze stiekem ook het allerleukste vind om te schrijven, heb ik weer een tag voor jullie ingevuld. Mijn lieve vriendinnetje Justine vroeg me om deze tag in te vullen, waardoor ik jullie uitgebreid over mijn favorieten in december vertel. Het is de laatste maand van het jaar en tevens ook gewoon de gezelligste.

Wat vind je het leukst aan de maand december?
Pfoe, meteen een lastige vraag. Ik geloof dat ik de feestelijke stemming overal het leukst vind, maar daarbij horen natuurlijk ook al die gezellige lichtjes, de kerstboom, cadeau’s kopen voor vrienden en familie, diners en gezellige avondjes uit. Om het nog maar niet te hebben over al die leuke feestjes met kerst en New Years Eve… Genoeg leuks in ieder geval!

Oriflame-giordani-gold-3

Wat is jouw favoriete parfum om met de feestdagen te dragen?
Echt, dit is zo’n LASTIGE vraag. Ik als enorme parfumliefhebber (ik werk natuurlijk niet voor niets bij parfumerie Douglas) heb thuis een abnormaal grote collectie staan en er blijven maar favorieten bijkomen… Oké, is een top drie ook goed? Dan ga ik voor Coco Mademoiselle van Chanel, Desire van Dolce & Gabbana en Giordani Gold Essenza van Oriflame. Mocht je al mijn favorieten op een rijtje terug willen zien, dan kun je dit artikel even bekijken.

Welke drie producten mogen niet ontbreken deze maand?
Een felle lipstick ontbreekt bij mij in ieder geval niet in de decembermaand, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik die eigenlijk gewoon iedere maand wel een aantal keren uit mijn make-up tasje trek. Ondanks dat ik echt een enorme liefhebber ben van lipstick en eigenlijk niet kan kiezen, denk ik dat mijn nieuwe exemplaar van Esteé Lauder mijn favoriet is (deze kreeg ik van mijn lieve vriendinnetjes tijdens mijn 21e verjaardag!). Ook is een goede verzorging ontzettend belangrijk in de winter, de producten van Clinique hebben op dit moment mijn voorkeur (maar eigenlijk verandert dit ook ieder seizoen weer, zo moeilijk ben ik niet…). Last but definitely not least ga ik voor de producten uit de nieuwe kerstlijn van The Body Shop. De nieuwe geur Frosted Plum is meer dan geschikt om deze maand lekker te smeren 🙂

Wat is je favoriete winterdrankje?
Waarschijnlijk hebben jullie afgelopen zomer heel wat gin-tonics voorbij zien komen, maar wisten jullie dat er nu ook een winterse gin-tonic op de markt is gebracht? Ik zag het toevallig voorbij komen in een artikel, maar ik heb het helaas zelf nog niet mogen proeven. Warme chocolademelk (met HEEL veel slagroom!!!) gaat er uiteraard ook zonder moeite in. Of thee, wijntjes en appelsap. Maar daar hoeft het eigenlijk helemaal geen december voor te zijn.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Haha, dit is zo’n makkelijke en stiekem schaam ik me hier ook echt helemaal niet voor. Ik heb namelijk alle films van Home Alone al minimaal tachtig keer gezien en ik vind ze nog steeds zó leuk. En ondanks dat ik helemaal niet van films zoals Harry Potter hou, kijk ik ze toch iedere kerst weer een keertje terug.

Welk soort snoep eet jij het meest rond deze tijd?
Chocolade (duh!), kruidnoten, taart (op kantoor bij DutchCowboys is het namelijk iedere dag feest), chips (en het liefst Sweet Chili), koekjes…. Ik kan nog wel even doorgaan met deze eindeloze lijst, maar hé, in december is het feest en dan mag het. Toch?

Wat is je ultieme kerstlook?
Met kerst probeer ik toch ieder jaar weer een beetje uit te pakken, gewoon net dat beetje extra wat betreft kleding en make-up. Vaak trek ik een mooi zwart jurkje uit de kast met een paar killerheels en geef ik mijn ogen weer eens een boost met een mooie ooglook (en dat moet ik eigenlijk veel vaker doen). En natuurlijk kan die highlighter niet ontbreken, met kerst kan alles!

Wat is je favoriete kerstnummer?
Kerstnummers zijn heerlijk, mijn obsessie gaat zo ver dat ik zelfs een aparte lijst op Spotify heb aangemaakt waarin ik al mijn favoriete kerstnummers heb opgeslagen. De gouden oude blijft natuurlijk All I want for Christmas van Mariah Carey. Mocht je die een beetje beu zijn (dat kan ik me toch best voorstellen..), dan is Last Christmas van Wham! ook zeker een aanrader, maar waarschijnlijk kennen jullie ook dit nummer al van buiten.

Wat zijn je goede voornemens?
Oké, komt ‘ie. Eigenlijk wilde ik hier nog een apart artikel over schrijven, dus ik probeer het kort en bondig te houden. Allereerst wil ik veel meer tijd voor mijn blog vrijmaken, op dit moment heb ik weinig vrije tijd en is het lastig om goed te plannen. Maar daar komt dus verandering in en dat zullen jullie waarschijnlijk wel gaan merken. Ook wil ik veel meer gaan bewegen, fietsen, wandelen, fitnessen en buikspieroefeningen doen.. Wordt vervolgd.

Ik tag lieve Tedje en Sophie om deze tag ook in te vullen en daarnaast vind ik het natuurlijk gewoon héél erg leuk om al jullie antwoorden te lezen!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

27 Comments

 • Reply Deisy 18 december 2015 at 06:36

  Deze tag is echt ontzettend leuk zeg 🙂 En ben het helemaal met je eens hoor: het is lekker kerst dus dan mogen al dat foute eten nog. In het nieuwe jaar gaan we wel weer opnieuw beginnen toch?
  Deisy plaatste onlangs…waarom jezelf niet serieus nemen het beste advies is voor een vrolijker levenMy Profile

 • Reply Femke 18 december 2015 at 06:55

  All I want for Christmas van Mariah Carey blijft zeker de golden oldie! Leuke tag :-)!

 • Reply Sophie 18 december 2015 at 07:20

  Aaah wat leuk dat je mij tagt! Ik blijf ook fan hoor van de oude kerstnummers! Die geven toch wel de ‘ultimate kerstfeeling!
  Sophie plaatste onlangs…2015 zonder blog!?My Profile

 • Reply Marloes 18 december 2015 at 07:30

  Leuke tag om te lezen! Last Christmas van Wham blijft ook een van mijn favoriete kerstnummers!
  Marloes plaatste onlangs…3x Glitter & Glamour KerstoutfitsMy Profile

 • Reply Eilish 18 december 2015 at 08:20

  Heerlijk om te lezen. De december maand is gewoon fijn!

 • Reply Desiree 18 december 2015 at 08:26

  Leuke tag! Toevallig dat ik deze ook heb ingepland staan haha, hij is zo leuk! Stiekem ben ik wel een beetje jaloers op jou parfum collectie hoor!!
  Desiree plaatste onlangs…Help! Mannen!My Profile

 • Reply Tedje 18 december 2015 at 08:59

  Jaaa leuk! Ik moet die andere tag ook nog invullen, maar deze is ook super leuk!
  Tedje plaatste onlangs…Interieurdecoratie geshopt bij Lifestylelou Shop!My Profile

 • Reply Anouk 18 december 2015 at 09:13

  Leuke tag! Ik vind ook echt alles leuk aan de maand december, die gezelligheid.. Love it!
  Anouk plaatste onlangs…COFFEE AT PIERREMy Profile

 • Reply Suzanne 18 december 2015 at 09:30

  Ik vind veel kerstmuziek luisteren en een Spotify lijst maken geen obsessie hoor 😉 Wij hebben op tv een radiozender met alleen maar kerstmuziek, die luister ik heel graag nu! Mijn favoriet is ook Wham!.
  Suzanne plaatste onlangs…Kerst cadeautip: gepersonaliseerde iPad sleeveMy Profile

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 18 december 2015 at 10:56

  Super leuke tag om te lezen 😀 Mijn ultieme drankje nu is Glühwein, ik kan er geen genoeg van krijgen 🙂
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…Heerlijke makkelijke lunch: mijn versie van toast en champignonsMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 18 december 2015 at 11:05

  Wat een leuke TAG! Oeh ben echt aan het genieten van de decembermaand, heerlijk!!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…3x Rode High End LipstickMy Profile

 • Reply Karlijn 18 december 2015 at 13:39

  Wat heb je de tag leuk ingevuld! All I Want For Christmas is ook nog steeds mijn favoriet haha!

 • Reply Manon 18 december 2015 at 17:29

  Super leuke Tag om te lezen!
  Manon plaatste onlangs…Miss Sporty So Matte Eyeshadow & CoverstickMy Profile

 • Reply laura 18 december 2015 at 18:31

  Een hele mooie look en warme chocomelk, tsja dat is eenmaal zo lekker! Echt een fijne tag. XX
  laura plaatste onlangs…PINK & RED • OUTFITMy Profile

 • Reply Mariska 18 december 2015 at 20:49

  Blijft een leuke tag om te lezen dit 🙂 en inderdaad, lichtjes, mooie lichtjes!
  Mariska plaatste onlangs…Het regent reviews!My Profile

 • Reply Lisa 18 december 2015 at 21:27

  Wat een leuke tag! Ik kan me volledig vinden in je winterdrankjes: Gin T0nic en Warme chocomelk, mmmmm!

 • Reply Cindy 19 december 2015 at 15:37

  Wat een leuke tag! Taart op het werk elke dag, wow haha. En dan zit er volgens mij ook nog een bakker bij jullie in de buurt. Fijne kerstdagen Denise!
  Cindy plaatste onlangs…Christmas wishlist 2015My Profile

 • Reply Esmée 19 december 2015 at 16:00

  Wat heb je deze tag leuk en lekker uitgebreid ingevuld! Het valt mij ook altijd op dat ik tijdens Kerstmis meer uitpak met mijn make-up en mijn outfit. Ik zou het veel vaker moeten doen, maar met Kerstmis voelt het op de één of andere manier heel speciaal. x
  Esmée plaatste onlangs…MIJN FAVORIETE KERSTVERLICHTINGMy Profile

 • Reply Justine 19 december 2015 at 22:51

  ahh zo leuk dat je ‘m hebt ingevuld! Ik ben stiekem nu we heel benieuwd naar je jurkje van dit jaar. Ik zeg share de foto’s met me, haha <3

 • Reply Bianca Schrijft 20 december 2015 at 21:17

  Winterse gin-tonic, ben toch wel erg benieuwd. Leuke tag!!
  Bianca Schrijft plaatste onlangs…Eropuit: #3 Het Spoorwegmuseum.My Profile

 • Reply cato 21 december 2015 at 17:46

  Super leuke tag!

 • Reply Janneke | Crafty Time 21 december 2015 at 17:59

  Erg leuke tag! Heel leuk om te lezen. Met kerst doe ik ook altijd ietsje extra mijn best met kleding en make-up. Alvast fijne kerstdagen!
  Janneke | Crafty Time plaatste onlangs…Christmas TagMy Profile

 • Reply Lisa 22 december 2015 at 09:53

  Hele leuke tag <3
  Lisa plaatste onlangs…Holidaylook #2 | Urban Decay Vice4My Profile

 • Reply Merel 22 december 2015 at 15:59

  Dit is zo’n leuke tag! Misschien ga ik hem ook wel doen, haha.

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 22 december 2015 at 21:01

  Ah je hebt de tag echt uitgebreid ingevuld! Als ik een favoriet parfum moet kiezen dan kan ik er ook niet ééntje kiezen maar meeerdere haha. Ik vind de lichtjes en de kerstboom altijd het gezelligst aan de decembermaand!
  Marloes/GLAMOURMOES plaatste onlangs…GLAMOURMOES’ WEEKLY #89: Twee keer PSV, Minion taart en auto reparatieMy Profile

 • Reply Anouk 25 december 2015 at 17:09

  Superleuk om te lezen!

 • Reply anna 27 december 2015 at 18:18

  Wat een leuke tag! Ik ben ook dol op felle lipsticks 😀 En ik zou elke dag wel een uitgebreide, mooie ooglook willen maken, maar soms zit dat er gewoon niet in.
  anna plaatste onlangs…MLBB #52 | DAGJE AMSTERDAM, UIT ETEN EN KERSTMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten