Photo Diary

Photo Diary #95 – Persdagen in Amsterdam

7 november 2016

Afgelopen week was weer een feestje. Ik werkte hard aan school, maar kon het gelukkig goed combineren met een dag in Amsterdam waarbij ik vier(!) persdagen bezocht. Daarnaast stond het weekend helemaal in het teken van nog meer feestjes en een heerlijk 21-diner. Kijk je met me mee?

photo-diary-1Ik weet niet wat het precies is, maar mijn weekenden zijn tegenwoordig alles behalve productief. Vooral in het weekend waarop veel gefeest wordt (inclusief mijn verjaardag!) gebeurt er niet veel met mijn to-do list. Maandag moet ik dus echt volle bak aan de slag, tussendoor eet ik samen met m’n zusje een panini met extra veel kaas, veel te lekker.

Na de lunch besluit ik om toch nog even naar buiten te gaan, het is namelijk ongelofelijk LEKKER weer, zonde om de hele dag binnen te blijven zitten. Ik merk helaas wel meteen dat het hardlopen niet zo lekker gaat als de keren hiervoor. Normaal eet ik altijd maar wat yoghurt voordat ik ga lopen, zo’n grote panini een paar minuten voor de run valt dus niet echt lekker. Ondanks dat heb ik wel de mooiste uitzichten tijdens het lopen, lekker herfstig.

photo-diary-2Joost stuurt me ondertussen een foto van deze kersttruien van Primark, zo grappig. Mocht je op zoek zijn naar de leukste kerstkleding, dan moet je hier echt even een bezoekje aan brengen. Ieder jaar hebben ze weer veel leuks (eigenlijk vooral heel grappig, echt draagbaar is het niet).

Rond 15.30 uur hou ik het voor gezien achter m’n laptop en rijd ik met mama naar de heide, waar we meteen een aantal outfit foto’s schieten die je in dit artikel hebt kunnen zien. Vind ze zelf heel erg mooi geworden, echt een toffe locatie ook. Ideaal met het herfstzonnetje!

photo-diary-3Dinsdag en woensdag maak ik helemaal geen foto’s, behalve deze twee. Ik ga naar school, werk mega hard aan de projecten (waarvan de deadlines steeds dichterbij komen) en reis lekker vaak op en neer naar Tilburg.

Op school is het trouwens hartstikke leeg geweest deze week. In mijn jaar (vierde jaar) kon je de keuze maken om het Honours Programme te volgen, waarbij je extra vakken krijgt én tijdens de verkiezingen in Amerika dit jaar live verslag uit gaat brengen. Hiervoor moet je wel alle tentamens gehaald hebben en super gemotiveerd zijn en ondanks dat ik aan deze eisen voldoe, heb ik er toch niet voor gekozen. Achteraf misschien een beetje dom, want op dit moment zijn al die studenten dus tien dagen in freaking New York en Washington!!! Heel jaloersmakend, dat wel.

photo-diary-4Donderdag kan ik er gelukkig even tussenuit en vertrek ik samen met Tedje richting Amsterdam. Er staan vandaag vier afspraken gepland met verschillende PR-bureaus, altijd gezellig om even een kijkje te nemen bij de nieuwe collecties en je gezicht weer eens te laten zien.

Lekker toeristisch poseren bij de gracht! Een reeks met uitgebreide outfit foto’s komt deze week nog online. Kreeg al veel reacties over mijn outfit op mijn foto op Instagram (@beautybydenies), super bedankt! Heel lief.

photo-diary-5Ik heb de hele dag geplogd en deze uitgebreide update komt morgen online, maar ik wil jullie toch alvast een sneak peak geven. Zo gingen we onder andere langs bij Mooi PR, waar we een kijkje namen in de nieuwe collecties op het gebied van beauty en fashion. De meeste events zijn zoals je ziet ook altijd goed verzorgd met een hapje en een drankje, mmm.

Lunchen bij PLUK Amsterdam, een dikke aanrader! Morgen meer online over deze gezellige en leerzame dag, we zijn namelijk bijna 12 uur(!) lang in Amsterdam geweest. Genoeg redenen om er nog even een verslagje over te schrijven.

photo-diary-7Van Joost krijg ik deze week een heel lief cadeautje, een gouden kettinkje met mijn sterrenbeeld (schorpioen) van het merk Lott. So pretty, heel erg blij mee! <3

Ook krijg ik een pakketje binnen met mijn nieuwe marmeren iPhone-case van casecompanyworld. De spreuk heb ik er zelf opgezet, ik ben er namelijk heilig van overtuigd dat wanneer je ergens in gelooft je al een heel eind bent. Deze foto vind je trouwens ook terug op mijn Instagram-account, hier ben ik steeds actiever en post ik sowieso iedere dag een nieuwe foto. Zou het leuk vinden als jullie me gaan volgen!

photo-diary-8Vrijdag werk ik tot 15.00 uur voor Gossip en maak ik weer hele toffe foto’s, daarna is het tijd om te klaar te maken voor weer een heerlijk 21-diner. Ook dit keer is het weer hartstikke goed verzorgd met de heerlijkste gerechten…

… en gin tonics!

photo-diary-9Ook heb ik vrijdag nog een ander feestje waar ik mijn gezicht nog even laat zien. Vervolgens nemen we ook nog even een kijkje in de stad, waar we mijn zusje Rosalie ook nog tegenkomen. Tijd voor een kiekje!

Heel veel doe ik de rest van het weekend niet meer, ik merk dat ik steeds meer “last” krijg wanneer ik een ‘s nachts pas om 04.30 uur ga slapen. Het hele weekend ben ik lui en moe, waardoor er ook niks productiefs meer gebeurd. Ik heb dus lekker veel bijgeslapen, series gekeken en hier en daar wat werk uitgevoerd. Wel kreeg ik deze toffe sneakers van Est1842 nog binnen, de varianten met klittenband zijn tegenwoordig helemaal in. Hier kunnen jullie dus zeker nog een outfit post van verwachten!

Aankomende week staat helemaal in het teken van school, van maandag tot donderdag ben ik druk bezig met de verschillende projecten. Moet ook wel, want er moet echt wat vaart achter gezet worden. Verder is het vrijdag 11/11 en dat betekent voor de echte Brabanders zoals ik: de start van carnaval! Nu al heel veel zin in… 

Liefs,
Denise

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Dionne 7 november 2016 at 07:41

  Wat een leuke week! Ik vind het stiekem heel jammer dat ik de persdagen moet missen nu ik fulltime werk. Ziet er goed uit!
  Dionne plaatste onlangs…Happy Moments | Lifestyle Factory Market, Antwerpen & 7,5 jaar samenMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 7 november 2016 at 08:31

  Wat een leuke week! Jammer dat ik niet bij de persdagen aanwezig kon zijn..
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Yves Rocher Limited Edition Kerst Collectie 2016My Profile

 • Reply Kim 7 november 2016 at 09:17

  Wat een leuke foto week! De persdagen lijken me zo leuk en bijzonder!
  Kim plaatste onlangs…Challenge Of The Month #5My Profile

 • Reply Tedje 7 november 2016 at 09:31

  Yaay, het was gezellig in Amsterdam!
  Tedje plaatste onlangs…Take a look at my life: November #1My Profile

 • Reply Lisa 7 november 2016 at 10:05

  Jeetje, 4 afspraken op één dag?! Kan me voorstellen dat je dan een hele poos in Amsterdam bent haha. Wel leuk dat je hierbij aanwezig was! Heel veel succes met school de komende week, ik ga hier ook hard aan de bak! Nog even knallen en dan kunnen we weer lekker rustig aan doen 🙂 Liefs
  Lisa plaatste onlangs…Inspiratie: mijn laatst bekeken series!My Profile

 • Reply Sophie 7 november 2016 at 15:07

  Aaah toffe schoenen zeg! Jouw foto’s zijn altijd zo mooi haha, ik wilde dat ik ook de tijd kon vinden om ze wat mooier te maken en te posten in mijn artikelen.
  Sophie plaatste onlangs…IJsland – Week 11: Halloween, Blue lagoon, een concert in Harpa en sneeuw!My Profile

 • Reply Larissa 7 november 2016 at 16:02

  Wat leuk om te zien dat je zoveel dingen in een week doet! En inderdaad: die foto waarbij je bij de gracht staat is oprecht heel mooi! De andere foto’s overigens ook, haha. Heerlijk om dit te lezen!
  Larissa plaatste onlangs…5 dingen die je nog niet over mij wist #1My Profile

 • Reply Manon 7 november 2016 at 16:48

  4 afspraken op een dag is wel lekker veel zeg !
  Manon plaatste onlangs…Catrice Limited Edition Kaviar Gauche | Nail lacquer, Highlighter & Quattro EyeshadowMy Profile

 • Reply Lieke van Veen 7 november 2016 at 17:27

  Die ketting is echt heel erg mooi! Die hapjes bij de persdagen ziet er wel echt lekker uit.

 • Reply Mieke | mieksmind 7 november 2016 at 19:29

  Leuke foto’s! Ziet er goed verzorgd uit bij Mooi Pr. Ik was ook bij een event geweest was helaas wat tegenviel, jammer van de reis! De klittenband schoenen zie je inderdaad wel vaker voorbij komen. Ik heb ook mooie bordeaux rode gespot! Ik had je insta foto ook gezien en gereageerd! Leuk! liefs,
  Mieke | mieksmind plaatste onlangs…Photodiary 96 – Starbucks, persdag, pakketjes en meerMy Profile

 • Reply Sabine 7 november 2016 at 20:33

  Heel mooi die foto van jou in A’dam! En het 21-Diner ziet er ook top uit 🙂
  Sabine plaatste onlangs…GOLDEN OLDIES: those happy Californian daysMy Profile

 • Reply janine 7 november 2016 at 20:35

  wat maak je super leuke foto’s! de schoenen zijn trouwens ook erg leuk.
  janine plaatste onlangs…Haarverzorging tips voor de herfst/winter | BeautyMy Profile

 • Reply Sarah 7 november 2016 at 21:12

  Ah, wat heb jij een leuke week gehad zeg! Volgens mij had ik je in een flits gezien bij FS maar toen ik me realiseerde dat jij het was zag ik je al niet meer 🙁 jammer! xoxo
  Sarah plaatste onlangs…The sweet life of Sarah – Press day in AmsterdamMy Profile

 • Reply anna 7 november 2016 at 21:44

  Wat veel leuke foto’s! Fijn dat je al die persdagen nog kon bezoeken, lijkt me heel erg gezellig! Leuk he Instagram, helaas lukt het mij niet elke dag een nieuwe foto te plaatsen, maar het blijft gewoon te leuk en verslavend. Je nieuwe sneakers zijn tof! Ben benieuwd hoe je ze gaat combineren.
  anna plaatste onlangs…MLBB #87 | HALLOWEEN, HERFST EN ENQUETE!My Profile

 • Reply Yvette 7 november 2016 at 23:31

  Die lunch ziet er overheerlijj uit . Krijg er gelijk honger van 🙂

 • Reply Laura 8 november 2016 at 12:28

  Leuke foto’s! Die hapjes en drankjes zien er allemaal heerlijk uit:)
  Laura plaatste onlangs…De irritante druk van het verjaardag vierenMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten