Geen categorie

Hello March – Kayla Itsines, blogdate en iedere dag een artikel

5 maart 2015
March, be awesome please. Na een drukke maand februari met héél veel feestjes in gekke outfits – lees: carnaval – is het weer tijd om tot de orde van de dag te komen. De maand maart ga ik in ieder geval in met flink wat carnavalsrestjes: ik geloof dat ik nog nooit zó verkouden ben geweest in de afgelopen vijf jaar. Deze maand wil ik in ieder geval tot week 5 van BBG komen, géén frisdrank drinken en proberen om iedere dag een artikel online te zetten. Kijk je mee naar mijn maand maart?

Tot week 5 van BBG komen
Ondanks dat ik de 30 Days Ab Challenge niet helemaal heb weten te volbrengen zoals ik in mijn februari artikel van plan was – ik ben bij dag 15 gestopt omdat ik er weinig aan vond -, heb ik besloten om me weer op een nieuwe uitdaging te focussen. Ik ben inmiddels bezig met week 2 van de Bikini Body Guide van Kayla Itsines en tot nu toe is het in ieder geval een stúk uitdagender, pittiger en leuker dan de Ab Challenge van vorige maand. Het is de bedoeling dat ik iedere week drie pittige krachttrainingen doe en daarnaast ook nog twee keer per week snelwandel, skeeler of in ieder geval beweeg met een lage hartslag. Die abs moeten natuurlijk wel doorkomen… 😉 Als het goed is ben ik eind maart aangekomen bij week 5 van de challenge, ik ben nu al benieuwd naar het resultaat!

Blogdate

Finally, er staat eindelijk weer écht een leuk uitje gepland met lieve meiden die ik door het bloggen heb leren kennen. Ik besef me terwijl ik dit artikel typ dat ik in 2015 weinig leuks meer met ze heb gedaan, ik ben veel afwezig geweest op events en ook de meetings werden vaak overgeslagen vanwege een héle drukke agenda. Volgende week ga ik gezellig tapas eten met lieve Justine en Emily – check ook even hun leuke blogs! – en daarna pal ik er ook meteen een leuke opening van Vapiano Tilburg achteraan. En aangezien ik er studeer gaan daar zeker veel bezoekjes gebracht worden en moet er dus heel wat voorgeproefd worden…Geen frisdrank drinken

Ook heb ik een doel gesteld voor de maand maart: vanaf vandaag komt er géén frisdrank meer in mijn lichaam. Ik begin de laatste tijd steeds meer op m’n voeding te letten en merk zeker dat de combinatie sporten en gezond eten wonderen verricht! Drinken is serieus een issue – volgens mij heb ik mijn hele leven nog nooit genoeg gedronken -, maar ik ga toch proberen om wat vaker die heerlijke ice tea te laten staan en te kiezen voor een kop groene thee of een glas water. I’ll keep you updated! 🙂Vakantie boeken

In het Hello February artikel schreef ik al dat het hoog tijd werd om eindelijk eens mijn plannen voor de zomer vast te leggen. Helaas ben ik bar weinig opschoten in vergelijking met een maand geleden en moet er nu toch wel écht wat druk achter gezet worden. Maar jullie weten allemaal dat ik véél beter presteer met druk en nu net zo lang met m’n neus in de reisgidsen zit tot ik iets gevonden heb wat helemaal bij me past. En ja dit is een luxeprobleempje.. Ik mag zeker niet klagen!


(Bijna) iedere dag een artikel online zetten

De laatste tijd gaat het bloggen me wat minder soepeltjes af dan de maanden hiervoor. Wellicht hebben jullie ook wel gemerkt dat er soms een dag niets online staat en ik er af en toe zelfs een hele week tussenuit knijp. De combinatie van een druk sociaal leven, een voltijd HBO studie én een blog waar ik iedere dag goede content op wil zetten eist soms wel eens z’n tol. Gelukkig heb ik de komende tijd weinig tot geen stress wat betreft m’n studie en wil ik vanaf vandaag (bijna) iedere dag een artikel online zetten. Natuurlijk kan het voorkomen dat het niet uitkomt om een artikeltje te schrijven – net als gister, sorry! -, maar ik ga absoluut m’n best doen. Het blijft voor mij het allerbelangrijkste om artikelen te publiceren met goéde content in plaats van wat afgeragde artikelen omdat er iets online MOET. Gelukkig merk ik dat ondanks alles de statistieken alleen maar mooi omhoog blijven gaan en dat is absoluut iets waar ik jullie onwijs dankbaar voor ben!
Liefs,
Denise

You Might Also Like

74 Comments

 • Reply Kimsbloglife 5 maart 2015 at 06:42

  Wat ben je goed bezig, ik zou ook eens wat moeten sporten en op m'n voeding letten maar ik ben er zo lui voor, pff! En fijn dat er nu weer vaker een artikel online gaat komen, ik heb je blog wel gemist!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 07:44

   Ah dat vind ik een lief compliment Kim! <3

 • Reply Justine A 5 maart 2015 at 06:49

  Goed joh, van de Kayla guide. Ik stel het steeds uit, maar volgende maand wil ik écht beginnen. Ooooeeehhh, volgende week. Ik heb er zon zin in! 😀

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 07:44

   Jaaa moet je doen! <3

 • Reply Svenja 5 maart 2015 at 07:08

  Mooie doelen <3 Ik hoop dat je deze maand weer met wat meer plezier kan bloggen!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 07:44

   Dankjewel Svenja! Het plezier is er niet vanaf, maar de tijd helaas wel 🙁

 • Reply Fairygodmotherr 5 maart 2015 at 07:24

  Ik ben benieuwd naar de resultaten van BBG! Veel succes nog!

 • Reply Elisabeths Musthaves 5 maart 2015 at 07:49

  Mooie doelen meis, en super leuk om te lezen!

  Xx

  Elisabethsmusthaves.com

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 07:51

   Ah dankjewel Elisabeth!

 • Reply Alexa Op 't Land 5 maart 2015 at 07:54

  wat leuk dat je met emily en justine tapas gaat eten en dat de vorige challenge niet genoeg uitdaging had ach jammer dan. je kan nu lekker kayla itnets doen ok een hele goede workout met goeie challenges.

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 08:43

   Ja ik heb er erg veel zin in! Inderdaad, Kayla is een stukje gevarieerder!

 • Reply Annelot 5 maart 2015 at 08:04

  Ik wil ook zo graag veel bewegen en meer op m'n voeding letten, ik heb er alleen de discipline niet voor. Knap van je!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 08:44

   Het is ook soms wel lastig en dan moet ik me er écht toe zetten, maar als ik eenmaal bezig ben vind ik het hartstikke leuk om te doen!

 • Reply Esther 5 maart 2015 at 08:09

  de 30 days abs challenge vond ik ook te weinig pit hebben. Ik wissel nu heel erg af met een zelf gemaakt schema, filmpjes van youtube en workout plaatjes van WeHeart It, werkt prima!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 08:44

   Wat ben je goed bezig!

 • Reply Daniëlle Vanilles 5 maart 2015 at 08:24

  Top doelen! Je kan het ♡ Ik kijk uit naar je nieuwe artikels.

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 08:44

   Ah dankjewel Danielle! <3

 • Reply Esther 5 maart 2015 at 08:51

  Leuk om te lezen! Ik ben ook heel erg benieuwd naar je resultaten van BBG! Keep us updated. Ik vond het wel jammer dat je er een week tussen uit piepte want ik had je blog net ontdekt, maar ik begrijp je goed hoor! Het is ook belangrijker dat er iets goeds online komt, dan onzin. Misschien kan je een schema maken met die dagen komt er zeker iets online en de andere dagen zijn extra als het lukt? Het is maar een ideetje hihi. Liefs!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 12:40

   Ga ik zeker doen! Ah sorry, ik voelde me helemaal niet lekker en het kwam dus echt even niet uit om artikelen te schrijven. Vanaf nu ben ik er weer!

 • Reply Yvette Eigenraam 5 maart 2015 at 08:56

  Wel goed van je dat het volhoud met de challenge 🙂

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 12:41

   Een weekje is gelukkig zo moeilijk nog niet 🙂

 • Reply Jasmijn 5 maart 2015 at 09:08

  Leuke doelen! Ik hoop voor dat je ze allemaal mag gaan halen 🙂

 • Reply Alexandra 5 maart 2015 at 09:11

  Mooie plannen en doelen! Ik ga vanavond je pakje klaarmaken en die gaat dan morgen op de post, als alles helemaal 100% meezit heb je hem zaterdag meteen! 🙂

  xx

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 12:41

   Ah dankjewel Alexandra! Super super leuk, ik kijk er naar uit! <33

 • Reply Cindy 5 maart 2015 at 09:49

  Wat ben je goed bezig! Wat leuk dat je naar Vapiano gaat, ik ben wel heel benieuwd, het is in mijn woonplaats. Mooie doelen, succes ermee, maar het gaat je zeker lukken topper!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 12:41

   Dankjewel Cindy! Ah leuk, kom je ook? 😀

 • Reply Sophie 5 maart 2015 at 10:38

  Je stond vandaag niet in mijn bloglovin lijstje! Gek zeg! Gelukkig zag ik via twitter dat je een nieuw artikel had geplaatst 😉

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 12:41

   Oh no, how is that possible?! 🙁

 • Reply Maaike 5 maart 2015 at 10:43

  Yay, er komen dus lekker weer veel blogjes aan <3 Succes met de BBG!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 12:42

   Yeeey, zeker! Dankjewel! <3

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 5 maart 2015 at 11:07

  Wat leuk dat je wat gaat eten met 2 bloggers! Gezellig! Ik zet nu al een paar maanden elke dag wat online en dat is soms behoorlijk lastig inderdaad!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 12:42

   Ja ik kijk er erg naar uit!

 • Reply Esther 5 maart 2015 at 11:14

  Ah leuk dat je Kayla Itsines doet! Ik ben zo benieuwd en wil het ook wel proberen maar ik vind het best nog wel duur.. Ik drink ook bijna geen frisdrank meer en geloof me wat een verschil!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 12:42

   Je kunt ze ook downloaden of voor een paar euro op internet vinden! <3

 • Reply Anouk 5 maart 2015 at 11:43

  Oeh Vapiano, heerlijk! En alleen de voorpret van een vakantie en reisgidsen is al zo fijn. Enjoy!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 12:42

   Dankjewel Anouk! <33

 • Reply Mariëlle M. 5 maart 2015 at 12:16

  Leuke update meid, veel succes met je sportactiviteiten, ik ben aan het hoopelen haha!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 12:42

   Ah dankjewel! Super leuk!!

 • Reply Sax and the Pretty 5 maart 2015 at 16:12

  Ha, stoppen met frisdrank is heus niet zo moeilijk! Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst een colaatje heb weggenipt. Op een gegeven moment heb je er gewoon geen zin meer in en denk je er niet meer aan. Succes! x

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 16:14

   Ah dankjewel, ik hoop dat het ook zo snel gaat bij mij haha!

 • Reply Nicky 5 maart 2015 at 16:47

  Kwaliteit boven kwantiteit. En die statistieken: als je kwaliteit geeft, krijg je mooie statistieken in de plaats. Vroeg of laat! 🙂 Succes met je doelen in maart. En veel succes met het mijden van frisdrank.

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 17:05

   Precies! Dankjewel Nicky!

 • Reply Nina Simplynspecial 5 maart 2015 at 16:52

  Mooie doelen heb je voor jezelf gesteld! En heb je ook een beloning bedacht hihi, dat is ook belangrijk he 😉 En lekker motiverend haha. 1 maand geen frisdrank?! Dat zou mij nooit lukken haha. Succes.

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 17:06

   Dat is een goede, ga ik meteen eens mee aan de slag! 🙂

 • Reply robin 5 maart 2015 at 17:09

  hf op je blogdate! 🙂 leuke doelen heb je en bloggen moet je gewoon doen wanneer je zin en tijd hebt. het is geen must.

 • Reply Marloes Mol 5 maart 2015 at 17:24

  Wat een mooie voornemens. Gaat vast helemaal goedkomen! De BBG is zo leuk om te doen, dit maakt het ook een stukje makkelijker om vol te houden 🙂

 • Reply Manon Boerakker 5 maart 2015 at 18:10

  Ohmy god ik moet echt goed gaan sporten, jij bent tenminste goed bezig!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 22:37

   Ah dankjewel haha, zo makkelijk is het niet helaas!

 • Reply Mandy Doornenbal 5 maart 2015 at 18:50

  Goed voornemen om een vakantie te boeken. Meteen een extra motivatie voor het Kayla programma!

 • Reply Lou 5 maart 2015 at 18:59

  Wat een goede voornemens allemaal! En knap dat je zo goed bezig bent met sporten. Ik ben ook (eindelijk) weer bezig en ben heel erg benieuwd naar Kayla's programma.. heb er zo veel over gehoord, maar weet nog steeds niet of ik het ga doen. Waarom heb jij ervoor gekozen? En pfff heel herkenbaar bloggen + (school) stress + verplichtingen + sociale leven.. maar fijn dat je statistieken er niet op achteruit gaan 🙂
  Veel succes en plezier met al je plannen/doelen!! <3

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 22:37

   Ah dankjewel! Ik heb er voor gekozen omdat ik er veel positieve verhalen over las en ik Kayla al even volgde op Instagram en zo al die motivatiefoto's voorbij zag komen!

 • Reply Daphne 5 maart 2015 at 19:01

  Wat een goede voornemens! Heel veel succes, het gaat vast lukken.

 • Reply Quinty Schoot 5 maart 2015 at 20:03

  Leuk om te lezen! Goed dat je zo veel doelen hebt, ik hoop dat het je lukt!

 • Reply Kim 5 maart 2015 at 20:13

  Super leuk dat je gezellig tapas gaat eten! Ik snap het helemaal wat betreft je blog en je studie. Ik weet hoe pittig het af en toe kan zijn.. Een HBO studie en een blog hebben! Gewoon doen waar jij tijd voor hebt en niet het uiterste eisen van jezelf. Dat breekt je echt op!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 22:38

   Ik heb er inderdaad zin in! Ah fijn dat je het begrijpt, gelukkig kan ik af en toe prima even iets aan de kant schuiven. Wat niet gaat, dat gaat nou eenmaal niet!

 • Reply Sara - lovelowbudget 5 maart 2015 at 20:34

  Fijn artikel. Het combineren van een blog met een sociaal leven en een mega drukke studie ken ik maar al te goed. Ik werk vrij vaak vooruit zodat het me op de één of andere manier – don't ask me how – toch vrijwel altijd lukt om iets online te hebben staan maar ik begrijp helemaal dat dat soms gewoon niet te doen is. Dat frustreert maar keuzes maken waar jij jezelf goed bij voelt is het belangrijkste. Ik herken me ook in dat te weinig drinken stuk. Pfff, ik ken gewoon geen dorst ofzo?

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 22:39

   Dankjewel Sara! Haha ik heb ook gewoon veeeel te weinig dorst op een dag!

 • Reply Iris Larisa 5 maart 2015 at 20:35

  Goede voornemens allemaal! Ik voel je struggles haha, maar het komt vast allemaal goed met meer bloggen etc! Succes, en pretty blog heb je 🙂 X

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 22:39

   Lief van je, dankjewel! 🙂

 • Reply Be Beautifully 5 maart 2015 at 20:55

  Ik begrijp wel dat het soms moeilijk is om alles te combineren. Maar als ik weer een artikel van je zie vind ik dat erg leuk!

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 22:39

   Ah dat is heel leuk om te horen 😀

 • Reply Céline 5 maart 2015 at 21:39

  Heel veel plezier op je blogdate! Als ik je een kleine blogtip mag geven: De links naar de blogs van Justine en Emily openen niet in een nieuw tabblad, maar in dit venster. Hierdoor gaan mensen van je site af en is de bezoektijd per bezoeker lager.

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 22:39

   Dankjewel voor de tip Celine! Ga er meteen even naar kijken 🙂

 • Reply Rosanne van Dieren 5 maart 2015 at 22:04

  Super leuk om te lezen! Ik ga ook beginnen met de workout en ik ben bang dat het afzien word haha. liefs

  • Reply Denise 5 maart 2015 at 22:40

   Ah dankjewel! Heel veel succes!

 • Reply Marloes Meeusen 6 maart 2015 at 08:34

  Dit zijn volgens mij hele mooie en haalbare doelen voor de maand maart. Bij mij komen er ook wel eens een dag of 2 dagen geen artikelen online. Het blijft voor mij nog steeds een hobby en het moet wel leuk blijven.

  • Reply Denise 6 maart 2015 at 10:50

   Precies! Ik vind dat dat ook prima kan, maar toch voel ik me iedere keer nog een beetje schuldig als er niets online staat.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten