Geen categorie

Hello February – Ab Challenge, carnaval en ontspannen

3 februari 2015
February, be awesome please. Na een wat mindere maand januari is het nu tijd om alles weer even op een rijtje te zetten en te ontspannen. Geen tentamens, geen stress. Lekker veel feestjes – inclusief carnaval! – waarbij ik even aan helemaal niets anders hoef te denken. Ook ben ik eindelijk begonnen aan een nieuwe sport challenge, laat die buikspieren maar komen! Kijk je met mee mee naar mijn maand februari?


30 Days Ab Challenge

Ja jongens, het is écht waar. Na 1,5 jaar heb ik eindelijk het sporten weer opgepakt en zijn er inmiddels al weer twee dagen van de 30 Days Ab Challenge achter de rug. Het feit dat ik volledig buiten adem ben als ik een sprintje moet trekken naar de bus begon me toch wat zorgen te baren.. Ik geloof dat m’n conditie wel een oppeppertje kan gebruiken, om maar niet te spreken over mijn abs – die de afgelopen maanden als sneeuw voor de zon verdwenen zijn. Tot nu toe gaat het me eigenlijk nog vrij gemakkelijk af. Ik denk dat deze challenge een opstapje word voor de Bikini Body Guide van Kayla, wat toch een stukje lastiger gaat worden. Nu ik dit met jullie deel is het voor mij ook wat extra motivatie om het echt vol te houden. Laat maar komen die abs!Verjaardagen

Februari staat eigenlijk ieder jaar toch wel in het teken van de feestjes en verjaardagen. De december drukte is voorbij en het is weer tijd voor heel wat wijntjes en gezelligheid. Zo heb ik dit weekend al een etentje voor een vriendin haar verjaardag en moet die week vakantie natuurlijk ook gevierd worden. Eigenlijk komt het er op neer dat er in februari ieder weekend wel wat te vieren valt.. Beetje jammer dat alcohol zo slecht voor je is en eigenlijk hélemaal niet samen gaat met abs kweken en veel sporten. Muh.

Persevents

Langzaam stromen de persuitnodigingen weer binnen en het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik de trein in sprong voor een leuk event. Zo staat er aanstaande woensdag al een leuk event gepland van Benefit – nieuwe producten, woee! – en ook volgende week is er de mogelijkheid weer om naar het noorden af te reizen. Even kijken of het in mijn drukke sportschema past natuurlijk (haha, grapje :-))Carnaval

Februari bestaat voor mij eigenlijk uit 95% carnaval. Dit is natuurlijk stiekem waar heel de maand om draait, als diehard Brabander. Ik ben vanaf dat ik m’n ogen open deed ieder jaar weer ondergedompeld in de wereld van slechte muziek, de grappigste outfits en vooral heel veel gezelligheid. Op de foto hierboven zie je mij ook als klein prinsesje :-). Ergens kan ik echt heel goed begrijpen dat veel mensen het verschrikkelijk vinden. Meer dan de helft heeft toch te diep in het glaasje gekeken, het is onwijs druk en iedereen doet eigenlijk gewoon heel gek. Toch heb ik ontzettend veel zin in de dagen dat ik mijn carnavalspakkie weer aan kan trekken. Ik heb immers vorig jaar – toen was ik op wintersport – ook nog in te halen!

Vakantie boeken

Voor de zomervakantie is er nog steeds niets vastgelegd. Twee jaar geleden maakten we een rondreis door Thailand en vorig jaar reden we met de auto langs de west-kust van Amerika. Twee prachtige reizen, waardoor we stiekem ook héél erg verwend zijn en eigenlijk nog wel wat meer van de wereld willen bekijken. Een tijdje terug schreef ik op m’n blog dat we waarschijnlijk nu het oosten van Amerika willen bezoeken, maar we twijfelen nu ook een beetje over andere Aziatische landen zoals China. Alle tips zijn trouwens welkom. Ik hoor graag van jullie droomreizen!Ontspannen
En dan, aan het eind van februari is het éindelijk tijd om te ontspannen. De drukke tentamen periode van januari is voorbij, ik heb genoeg gefeest voor het hele jaar en waarschijnlijk zit ik tevreden met abs op de bank. Grapje natuurlijk. Weliswaar ligt er nog een hele fijne saunabon op me te wachten én is vanaf februari mijn studie weer heerlijk in het Nederlands. Kan niet anders dan een stuk relaxter zijn dan hele dagen Engels aanhoren, toch?

Wat staat er bij jou op de planning in februari?

You Might Also Like

58 Comments

 • Reply Dagmar Valerie 3 februari 2015 at 05:22

  Ah het lijkt me zo leuk om carnaval te vieren, ik heb het een keer gedaan en wat was dat geweldig. Lekker verkleed, gek doen en veel dansen… En iedereen doet het dus het valt niet eens op 😀 Ge-we-ldig! En wat spannend jullie reis, ik ben benieuwd waar jullie uit zullen komen. De voorpret is ook al fantastisch natuurlijk. Geniet van februari topper! En wat heerlijk om je artikelen weer te zien en te lezen, heb ik echt gemist <333

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 07:40

   Jaaa, het is inderdaad super leuk. Kom je gezellig mee carnavallen? Super lief <3

 • Reply demooistesteraandehemel 3 februari 2015 at 06:17

  Ja carnaval is voor mij al begonnen aangezien mijn nichtje prinses is geworden. De serieuze dingen zijn soms wat saai maar mijn eerste playbackshow is al weggegeven haha. Ben benieuwd wat 'de hit' van het jaar gaat worden. Het is in ieder geval zeker dat je verkouden wordt en ontiegelijk hees haha ach, het is zo reuze gezellig!

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 07:41

   Ik ben inderdaad ook benieuwd naar de hit van het jaar!

 • Reply lucanne 3 februari 2015 at 06:38

  ik ga dit jaar voor het eerste te carnavallen hier in noordholland haha zal niet het zelfde zijn als bij jullie naar ik heb er zin in! Weet je al wat je aantrekt? ik ga als sneeuwwitje hahah

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 07:41

   Oh echt, wat tof! Ik ben heel benieuwd hoe het er bij jullie aan toe gaat. Ik ga als engel, maar denk dat ik uiteindelijk iedere dag iets anders uit de kast trek!

 • Reply Be Beautifully 3 februari 2015 at 07:02

  Wat goed dat je weer aan het sporten bent! Ik ben benieuwd wat voor een mooie reis je dit jaar gaat maken, ik heb geen tips helaas voor je.

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 07:42

   Ah dat is lief van je! <3

 • Reply Melanie Jong Tjien Fa 3 februari 2015 at 07:07

  Leuk dat je gaat carnavallen! Ik woonde 3 jaar geleden ook in Brabant en toen gingen we ook elk jaar met een hele groep, zo gezellig! Zou het zo weer willen doen. Ik ben benieuwd naar wat voor reis het gaat worden deze zomer!

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 07:42

   Ah super leuk dat je ook in Brabant hebt gewoond. Gewoon weer gaan!

 • Reply Svenja 3 februari 2015 at 07:21

  Wat een mooie voornemens en leuke dingen komen er weer aan <3 Succes met het kweken van abs én het kiezen van jullie droom bestemming!

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 07:42

   Dankjewel lieve Svenja! <3

 • Reply Inge WM 3 februari 2015 at 07:46

  Goed bezig! Ik heb nog totaal geen zin in carnaval mede door mijn broertje die dag in dag uit aan het bouwen is en van 's ochtends tot 's avonds carnavalsmuziek draait, hihi. Leuk dat je naar het Benefit event gaat! Misschien zie ik je morgen! <3

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 08:59

   Haha, bij ons in huis hoor ik af en toe ook al weer zo'n feest nummer voorbij komen!

 • Reply Desiré 3 februari 2015 at 08:01

  Sporten is zeker goed, maar even een kritische noot: denk je dat die 30 day challenge het echt gaat doen voor je? 🙂 Lees dit stuk eens. Gaat over de 30 days squat challenges die er zijn, maar de boodschap is voor de ab challenge niet anders. 🙂

 • Reply lifetimes 3 februari 2015 at 08:01

  Leuk! Ik ben vandaag op dag 14 van de ab challenge. Het begint nu wel iets zwaarder te worden, haha. Xx

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 08:59

   Ah wat knap al! Succes <3

 • Reply itslaux 3 februari 2015 at 08:03

  Oeh ik heb zoveel zin in carnaval, normaal bouwen wij met onze vriendengroep ook een wagen. Dit is het eerste jaar dat we dat niet doen.

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 08:59

   Ah waarom niet? Super gezellig lijkt me dat!

 • Reply Justine A 3 februari 2015 at 08:39

  YES, ik heb ook zoveel zin in carnaval. Lekker feesten, iedereen weer zien en gek doen. En dan hopelijk snel onze tapas date!

 • Reply Céline 3 februari 2015 at 09:07

  Wat is het lang geleden dat ik carnaval heb gevierd zeg! Mijn eerste carnaval was ik een ballerina. Ik kon alleen m'n maillot niet uit krijgen toen ik naar de wc moest. Ballerina zijn was toen van korte duur xD

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 09:16

   Hahaha ah wat schattig!

 • Reply Alexa Op 't Land 3 februari 2015 at 09:36

  ~ik ga ook carnaval vieren moet alleen nog een kostuum regelen maar dat ga ik donderdag avond doen!

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 11:54

   Ah ik ben benieuwd wat je kiest!

 • Reply Raounak 3 februari 2015 at 09:56

  Leuke topics!! Vakantie boeken is altijd zo fijn! Dan kan de voorpret alvast beginnen!

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 11:54

   Dankjewel Raounak!

 • Reply Denise 3 februari 2015 at 10:45

  Abs? Wat ik zie op de foto's heb jij echt een lichaam waar bijna elke meisje alleen maar van dromen. Succes met vakantie boeken en heeel veel plezier met al die leuke feestjes en natuurlijk carnaval!

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 11:54

   Haha ah, wat lief maar helaas zijn er geen abs te zien hoor! <3

 • Reply Lou 3 februari 2015 at 10:56

  Leuk artikel! En herkenbaar.. ik sport met je mee haha en hoop deze maand ook eindelijk de zomervakantie vast te leggen.
  Have fun met carnaval!

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 11:54

   Dankjewel Lou! <3

 • Reply Manon Boerakker 3 februari 2015 at 10:56

  Ik heb al 2 jaar niks aan carnaval gedaan, terwijl ik het best leuk vind. Misschien dit jaar wel haha. Ik ben trouwens benieuwd hoe je het bij het event hebt van benefit!

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 11:55

   Ah gewoon gaan joh, is maar een paar dagen in het jaar dat het kan!

 • Reply Linda 3 februari 2015 at 11:22

  Ik ben wel benieuwd naar de challenge, ik zoek nog een lichte chalange voor mijzelf. En Hoelaat heb jij een afspraak bij Benefit woensdag? Lijkt me leuk je te spreken daar! 🙂

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 11:55

   Hij bevalt me tot nu toe érg goed, niet te moeilijk en makkelijk vol te houden. Kost bijna geen tijd! En heb helaas het event af moeten zeggen 🙁

  • Reply Linda 3 februari 2015 at 19:33

   Dat is jammer om te horen! Hopelijk snel een herkansing 🙂

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 20:49

   Dat komt er zeker <3

 • Reply Annelies DP 3 februari 2015 at 12:56

  Oh god, ik moet écht eens begonnen met ook wat sportiever te zijn… Veel succes met je ab challenge! Liefs

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 17:55

   Dankjewel Annelies!

 • Reply Rachel Kromdijk 3 februari 2015 at 13:39

  ohh heel veel succes met die ab challenge meid!

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 17:55

   Ah dankjewel <3

 • Reply Sax and the Pretty 3 februari 2015 at 13:39

  Ha, nog nooit heb ik carnaval gevierd, zo jammer! En een fijn vooruitzicht heb je aan het eind van februari, hier precies hetzelfde 😉 x

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 17:55

   Ah neee, dat meen je niet! Je moet het echt eens gaan proberen, zo tof!

 • Reply Marloes 3 februari 2015 at 13:54

  Leuk artikel! En yay, carnaval! Ik heb er zoveel zin in. Ga jij ook nog naar Breda? Of blijf je in R'daal?

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 17:55

   Dankjewel Marloes! Ik denk dat ik bijna alleen in R'daal blijf, maar misschien een dagje Breda tussendoor!

 • Reply Manon 3 februari 2015 at 15:51

  Ik heb ook zoveel zin in carnaval 🙂

 • Reply Cindy 3 februari 2015 at 15:56

  Carnaval, ik kan niet wachten. Alhoewel het misschien wel weinig carnaval wordt, want mijn vriend kan misschien geen vrij meer krijgen op zijn werk. En ik moet zelf maandagochtend werken, maar ik ga zondagavond gewoon nog weg. Misschien kom ik je wel tegen in Tullepetaonestad?

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 17:56

   Haha, that's the spirit feestbeest! Zou gezellig zijn!

 • Reply Esther 3 februari 2015 at 16:44

  Ik ben nog een beetje aan het twijfelen of ik carnaval ga vieren…alle dronken-heid zit me toch een beetje in de weg, haha. En vakanties uitzoeken is heerlijk! Ben benieuwd waar jullie uiteindelijk besluiten heen te gaan. Ik zou meteen voor amerika kiezen, maar zoiets als China moet je ook een keer gezien hebben, hmmm…

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 17:56

   Ah joh, gewoon boven staan! Stiekem kan ik er iedere keer wel weer om lachen!

 • Reply Nicole 3 februari 2015 at 19:24

  Ahh carnaval. Van carnavalsvereniging tot vereniging. Vanaf september bouwen aan een prachtig grote wagen, en vijf dagen lang optochten lopen en 's avonds het café in voor de gezelligheid en foute muziek. Love it!!

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 20:32

   Aaaah klinkt zo leuk!

 • Reply Saraya Callewaert 3 februari 2015 at 20:50

  Leuk dat jullie nog carnaval vieren, maar zelf zal ik het niet vieren terwijl ik dat wel leuk vind 🙂
  X

  • Reply Denise 3 februari 2015 at 21:00

   Ah waarom niet?

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten