Lifestyle

Lovely Little Lightbox

9 november 2015

Het heeft even geduurd voordat ik precies wist wat ik voor mijn 21e verjaardag zou vragen, maar toen ik de Lovely Little Lightbox bij Jennie op haar blog zag wist ik het meteen. Dit. Moet. Ik. Hebben!!! Gelukkig waren mijn vriendinnen zo lief om mijn wens te laten uitkomen en ben ik inmiddels in het bezit van mijn eigen Lovely Little Lightbox, dat perfect is om leuke quotes mee te maken en daarnaast ook nog eens enorm fotogeniek is.

Pinterest en Instagram ontploffen momenteel met lichtboxen, een super leuke en fotogenieke gadget waar je echt de allermooiste foto’s mee kunt maken. De lightbox die ik inmiddels in mijn bezit heb kost gelukkig iets minder dan de gemiddelde variant (meer dan 200 euro) en was daarom perfect om te vragen als cadeau. Ik ben Jennie nog steeds dankbaar voor de goede tip en misschien geef ik met dit artikel andere mensen weer wat inspiratie voor hun sinterklaas of kerstlijstje.. 😉

lightboxDe bedoeling van een lightbox is dat je met de bijgeleverde 85 letters en symbolen verschillende quotes maakt, die je door middel van batterijen of een kabel licht kunt laten geven. Super mooi voor in mijn kamer (en straks misschien wel in mijn nieuwe huisje!) en natuurlijk ook ideaal om zelf de mooiste foto’s mee te uploaden op Instagram. De kabel zit overigens niet bij deze lightbox inbegrepen, maar op batterijen werkt ‘ie ook prima. Ik heb er in ieder geval al een paar uur mee gespeeld en echt bijna álle quotes zijn te maken, maar je moet wel voor de korte varianten gaan.

Ik heb natuurlijk ook even nagevraagd waar mijn vriendinnen dit juweeltje besteld hebben.. Bij de webshop It’s a Present kun je deze lightbox met de naam ‘Lovely Little Lightbox’ bestellen in verschillende formaten, ik heb zelf het formaat in A4 gekregen en voor mij werkt dit prima. Niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Met de prijs van 39,00 euro kun je hem dus eigenlijk echt niet laten liggen… Ik weet in ieder geval zeker dat ik hier nog veel plezier van ga hebben en jullie waarschijnlijk helemaal vol ga spammen met quotes en foto’s..

Heb ik jullie op een idee gebracht? Haha!

Liefs,
Denise

You Might Also Like

34 Comments

 • Reply Sophie 9 november 2015 at 06:56

  Looking good! Ben nu al benieuwd naar je eigen stekje haha! Hij zal er vast mooi staan.
  Sophie plaatste onlangs…Lief dagboek #18 – Update: mijn gezondheidMy Profile

 • Reply Dina 9 november 2015 at 07:13

  Wat een leuk cadeautje zeg. 🙂
  Dina plaatste onlangs…Verjaardagspartijtje (ik ben jarig!)My Profile

 • Reply Denise Joanne 9 november 2015 at 08:02

  Echt onwijs leuk zeg!! Ik wist niet eens dat dit bestond! Leef ik nou onder een rots, of…? 🙂
  Denise Joanne plaatste onlangs…Why it’s good to change things upMy Profile

 • Reply Gea 9 november 2015 at 08:12

  Heel mooi, leuk cadeau

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 9 november 2015 at 08:19

  Super leuk zeg 😀 Je kan je fantasie hier de vrije loop laten!
  Laura – Dagelijkse hap plaatste onlangs…We bestaan 1 jaar!My Profile

 • Reply Jamey 9 november 2015 at 08:44

  Ontzettend leuk zeg!
  Jamey plaatste onlangs…Het verhaal achter… de SlavenarmbandMy Profile

 • Reply Alexandra 9 november 2015 at 09:54

  Jaaa superleuk! Deze stond al op mijn kerstlijstje haha 🙂

  xx
  Alexandra plaatste onlangs…My new Ankle BootsMy Profile

 • Reply beautifulday4makeup 9 november 2015 at 09:55

  Ik vind het erg leuk en lekker nostalgisch

 • Reply wellnewss 9 november 2015 at 10:04

  Echt onwijs leuk! Zo iets zou ik ook wel willen hebben:) xx Laura

 • Reply Lindsey Beljaars 9 november 2015 at 10:52

  Wat een super leuk idee!

 • Reply alexa 9 november 2015 at 10:56

  hij is heel tof en zeker betaalbaar
  alexa plaatste onlangs…Moet een jongen betalen op een eerste date?My Profile

 • Reply anouk 9 november 2015 at 11:10

  Super leuk cadeau! Het geeft echt een leuk effect op foto’s

 • Reply Anne-Sterre 9 november 2015 at 11:21

  Erg leuk zeg, ook dat je er zelf gewoon je eigen stuk tekst of een quote op kunt maken. Voor die prijs ook een leuk cadeautje inderdaad!
  Anne-Sterre plaatste onlangs…Bananenpancakes | Schijn bedriegtMy Profile

 • Reply Mariëlle 9 november 2015 at 11:22

  Hij is zeker fotogeniek, echt heel leuk!!
  Mariëlle plaatste onlangs…Review Sleek Face Contour Kit LightMy Profile

 • Reply Birgit Roobol 9 november 2015 at 11:26

  Wat een leuk verjaardagscadeautje! Ik vind hem echt heel leuk. 🙂

 • Reply Lauryn 9 november 2015 at 12:23

  Echt een leuke gadget!! Wil dr ook zo graag een, maar heb helaas echt geen ruimte voor zoiets in me kamer… Shame on me 🙁
  Lauryn plaatste onlangs…My dreamjob!My Profile

 • Reply Justine 9 november 2015 at 15:26

  Ahh dit is zo leuk! Ik wil er ook een, hoewel ik er helemaal geen ruimte voor heb haha. wie weet voor als ik uit huis ga? Gaat op mijn wishlist <3
  Justine plaatste onlangs…Happy Monday: old school spelletjes & C9 op tvMy Profile

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 9 november 2015 at 16:00

  Wat een super leuk en origineel cadeautje om te geven en te krijgen!
  Marloes/GLAMOURMOES plaatste onlangs…Outfit – Sacha enkellaarsjesMy Profile

 • Reply Kim 9 november 2015 at 16:28

  Ik vind dit zó mooi!
  Kim plaatste onlangs…Fab x Hema Iphone CaseMy Profile

 • Reply Manon 9 november 2015 at 16:32

  Dat ziet er zo leuk uit!

 • Reply Lotte 9 november 2015 at 16:52

  Wow! Echt cool! Zoiets zou ik ook wel willen. Jammer genoeg ben ik op dit moment een beetje blut:)Maar wel een leuk idee voor op mijn wish list.

 • Reply Céline 9 november 2015 at 18:02

  Ja, je hebt me zeker op een idee gebracht! Dat zei ik ook al bij je verjaardagscadeautjes post en ik heb deze lichtbox ook al aan mijn ouders doorgegeven voor sinterklaas 😉 Nu maar duimen dat de sint hem ook meeneemt uit spanje.
  Céline plaatste onlangs…Rendieren voeren in Lapland: De foto’sMy Profile

 • Reply Linda 9 november 2015 at 19:28

  Hij is echt enorm leuk. Zo lief dat je hem van je vriendinnen hebt gekregen. Hij past wat dat betreft helemaal in het plaatje bij jou!
  Linda plaatste onlangs…Stijlgids | Welke trends moet jij in je kast hebben aanstaande lente?My Profile

 • Reply COTShopaholic 9 november 2015 at 19:38

  Inderdaad een super leuk cadeautje! En de perfecte Instagram picture tool! Ik wil hem ook heel graag voor mezelf hebben, dus misschien moet ik het wel op mijn kerstlijstje zetten!
  COTShopaholic plaatste onlangs…Fall 2015 Fashion: Grey is the New Black ❤My Profile

 • Reply Shalane - The Fashion Moodboard 9 november 2015 at 19:55

  Wat een te gekke lightbox! Ik zag hem laatst al ergens in een hipster winkeltjes maar die was best duur! Deze is erg betaalbaar. Te gek item in je interieur.

  Liefs,
  Shalane

 • Reply Marleen 9 november 2015 at 21:53

  Ja heel leuk zeg! Ik zag het ook al heel veel voorbij komen! Ik vind 40 euro nog wel vrij veel, dus niet iets wat ik even tussendoor koop, maar inderdaad leuk om voor je verjaardag te vragen 🙂

 • Reply Saraya 9 november 2015 at 23:13

  Wat een leuk verjaardagscadeau. Ik vind de lightbox er zo leuk uitzien!
  X
  Saraya plaatste onlangs…Mac Cremesheen Lipstick / Pink Pearl Pop & Pickled PlumMy Profile

 • Reply Yvette 10 november 2015 at 00:35

  Wat een super leuk idee . Denk dat hem ook gaat bestellen 😀

 • Reply Jeany 10 november 2015 at 13:18

  Wat een leuk cadeau, ik denk dat ik hem ook eens op mijn lijstje ga zetten.
  Jeany plaatste onlangs…New hair !My Profile

 • Reply Esmée 13 november 2015 at 13:10

  Wat een gave lightbox! Ik had hem duurder verwacht haha. Ik ga hem snel op mijn verlanglijstje zetten. Bedankt voor de tip! x
  Esmée plaatste onlangs…BOURJOIS NUDE SMOKY OOGSCHADUWMy Profile

 • Reply dresses and daisies 15 november 2015 at 10:14

  Ik kreeg het gevoel dat een A4 erg klein was, maar aan dit artikel te zien, valt dat wel nog mee? Ik twijfel…

  • Reply Denise 15 november 2015 at 22:47

   Ik vind van niet hoor, ideaal formaatje! 🙂

   • Reply Jolien 16 november 2015 at 11:02

    Ik heb zelfs een A5 en dat is ook superleuk! Je kan er alleen niet alles opzetten van tekst, maar bij mij staat hij op het bed en staat er ‘Goodnight’ op met een hartje.
    Jolien plaatste onlangs…Home Sweet Home with Lords & LiliesMy Profile

 • Reply TalithaNoij 18 november 2015 at 18:17

  Wauw, wat kun je hier leuke foto’s mee maken! Ik vond ze eerst niet echt interessant, en ik was ook zeker niet van plan om er een te kopen. Maar nu ik deze foto’s zo zie wil ik er stiekem toch ook wel een ;p
  TalithaNoij plaatste onlangs…Foto’s van de HemaMy Profile

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten