Photo Diary

Photo Diary #111 – Hardlopen en Fred van Leer

10 april 2017

Leuk dat je mijn Photo Diary weer komt bekijken! Afgelopen week was ik veel buiten om van het fijne weer te genieten, werkte ik hard aan m’n scriptie en ontmoette ik Fred van Leer op een leuk event. Geslaagde dagen dus! Kijk je met me mee?

Maandagochtend, 07.02 uur (way to early!) en tijd om weer naar kantoor te gaan. Ik vind het op z’n zachtst gezegd verschrikkelijk om na het weekend weer om 06.00 uur(!!) op te staan, maar mijn scriptie wacht op me en ik ontkom er helaas niet aan.

Op kantoor liggen gelukkig wel twee cadeaubonnen klaar voor een dagje welness. Love it, de ideale gelegenheid om na m’n scriptie even te gaan ontspannen.

En ook dinsdag vertrek ik om 07.00 uur weer met de trein richting Tilburg. Iedere ochtend eet ik mijn yoghurt met cruesli wanneer ik net gearriveerd ben. Helaas is vandaag de yoghurt op, dus ga ik voor een banaan en een peer. Bleek alleen vrij veel te zijn op een lege maag…

Na het werken aan m’n scriptie haast ik me richting huis, er staat namelijk een leuk event op me te wachten waar ik foto’s ga maken. Ondanks dat ik de trein mis door een vertraagde bus ben ik er toch om 19.30 uur, precies op tijd om Fred van Leer ook nog even te ontmoeten. En echt waar, ik vond het oprecht een hele leuke man. Uiteraard kon een selfie niet ontbreken 😉

De woensdagen zijn me héél dierbaar, het is namelijk de enige dag dat ik zo ongeveer niets op de planning heb staan. Ik ontbijt dan ook met mijn dagelijkse yoghurt, cruesli en een kop thee, dit keer mogen er ook nog een paar druiven bij.

Daarna bestel ik ein-de-lijk het zwarte crossbody tasje dat ik al eeuwen wil. Hij is van DKNY en eigenlijk belachelijk duur, maar ik ben er zo ontzettend blij mee en weet zeker dat ik deze heel wat jaren ga gebruiken. Mijn eerste echte ‘designer’ tas, helemaal niet nodig, maar af en toe mag je jezelf best eens verwennen. Er komt nog een uitgebreid artikel over online deze week!

Rond 11.00 uur besluit ik om mijn hardloopschoenen weer aan te trekken. Vorige week zondag ging het verrassend goed, maar helaas blijkt het deze keer iets minder te gaan. Het waait best hard en ik voel aan m’n benen dat de vorige run er nog een beetje in zit. Ze zijn slapper en willen gewoon minder snel vooruit, heel frusterend. Uiteindelijk loop ik maar een klein rondje van 3,5 KM, mijn Nike app valt onderweg uiteraard weer eens uit.

Maar goed, ik ben weer buiten geweest en heb me weer flink in het zweet gewerkt. Dat is ook niet onbelangrijk! Van dit uitzicht op het einde van de ronde word ik iedere keer toch wel heel blij, ik woon echt in een hele mooie omgeving 🙂

Thursday, let’s go! Ik weet niet meer waarom ik er zo vrolijk uit zie op deze foto, want ook hier is het 07.00 uur en ben ik eigenlijk net wakker. Het weer laat ons gelukkig niet in de steek, in m’n straat kan ik dit mooie lente kiekje nog snel maken. Zo mooi die bloesem, dit doet me echt denken aan de lente!

Op kantoor wijst een collegaatje me erop dat mijn foto gebruikt wordt in een blog van Miinto, altijd leuk! Ik heb deze foto inderdaad gemaakt in samenwerking met hun, maar had er geen idee van dat ze hem ook voor andere zelfgeschreven blogs gingen gebruiken. Uiteraard wel met naamsvermelding, dus alleen maar super om te zien.

Struggle: iedere keer HONGER wanneer ik om 18.30 uur weer naar huis ga. Dit keer besluit ik om me eraan over te geven, maar wél gezond… Zakje komkommertjes dan maar, moet kunnen. Vind die croissantjes overigens toch een stuk lekkerder, maar goed.

NEE. NIET WEER. Het openbaar vervoer laat me wederom in de steek en na een uur wachten (gelukkig wel in het zonnetje) vertrekt er een bus van Tilburg naar Breda. Zoals je ziet was ik niet de enige die in de problemen zat, maar de bus stopte recht voor mijn neus dus ik kon met het eerste ritje mee. Goede karma, fijn dat er vandaag toch nog iéts meezit.

Drie uur later(!!!!!) stap ik mijn huis weer binnen, belachelijk. Het is inmiddels bijna half negen, ik kreeg onderweg ongelofelijke honger en kon het dus niet laten om pasta bij Julia’s te halen. Eigenlijk veel te duur en helemaal niet gezond, niet meer doen dus. De rest van de avond heb ik nog een beetje gebaald, om 22.00 uur lag ik weer in bed. Laten we deze dag maar snel weer vergeten.

Vrijdag sta ik weer vroeg op om te gaan fotograferen voor Gossip. Dit keer vertrekken we naar een super mooi stukje in onze stad, een klein beetje verstopt. Hierdoor is er helemaal NIEMAND en kunnen we ongegeneerd shooten, zo fijn. Het resultaat kun je deze week vinden op Instagram bij @gossipfashionstore.

Leuke portemonneetjes van By Lou Lou, zo schattig 🙂

‘s Middags ben ik vrij en heb ik officieel weekend, maar er moeten natuurlijk ook nog foto’s voor m’n eigen blog gemaakt worden. Omdat ik het zo’n leuke plek vond ben ik er gewoon weer heengereden met mama. En dit keer niet als fotograaf, maar als model. Ik draag hier mijn nieuwe outfit van Famous Store, een super leuk roze rokje en een shirtje met watermeloenen. Lekker zomers!

En ik krijg een fijn pakketje binnen met twee droogshampoos van Aussie. Ik moet zeggen dat ik vrij veel droogshampoo gebruik omdat mijn haar anders super saai langs mijn hoofd valt, dus deze mini variant is hartstikke handig om mee te nemen in m’n tas. Altijd leuk!

Vrijdagavond staat de verjaardag van een van mijn beste vriendinnetjes op de planning. Ze heeft verschillende cocktails gemaakt en al mijn beste vriendinnen zijn aanwezig, waardoor het een érg gezellige avond wordt en ik om 04.45 uur pas weer in bed lig. Oeps.

Gelukkig hoef ik zaterdag vrij weinig te doen, maar ik besluit toch om nog lekker te gaan lunchen met een vriendinnetje. Ik zie nu dat deze foto’s spontaan verdwenen zijn in deze Photo Diary, maar we hebben heel wat uurtjes genoten in het zonnetje van een lekker driegangen menu. Jummie!

En zondag geniet ik net als de rest van Nederland uiteraard van het heerlijke zonnetje. ‘s Middags ga ik nog even bij de voetbalwedstrijd van Joost kijken om daarna nog gezellig bij hem thuis te barbecuen. Yes, de eerste barbecue van het jaar zit er weer op en het was héérlijk.

Afgelopen week stond dus redelijk vol gepland met leuke dingen. Helaas moet er deze week écht meer gefocust worden op mijn scriptie en het schrijven van artikelen. Zolang beide dingen gebeuren is het niet erg, maar de afgelopen tijd was het niet altijd in evenwicht helaas. Dit weekend vieren we natuurlijk Pasen met lekker eten en in de tussentijd ga ik ook nog uit eten met een vriendinnetje, gezellig bijkletsen. En heb jij nog plannen aankomende week?

Liefs,
Denise

You Might Also Like

23 Comments

 • Reply Manon 10 april 2017 at 22:39

  Die foto van jou in dat roze rokje is heel mooi
  Manon plaatste onlangs…3x hand and nail balms van TreaclemoonMy Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:00

   Dankjewel Manon! <3

 • Reply Femke 11 april 2017 at 06:18

  Wat een gezellige, drukke week heb je achter de rug. Ik vind je nieuwe outfit ontzettend leuk. Balen is dat hè, als het openbaar vervoer niet mee zit. Ook ik heb afgelopen zondag weer de 1e BBQ van het jaar gehad. Net toen mijn vriend en ik het erover hadden wat we wilden eten kregen we een appje of we wilden aanschuiven bij een BBQ. Ideaal!
  Femke plaatste onlangs…Stom #7!My Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:02

   Ah dat is inderdaad ideaal, jij hebt ook lekker genoten van het fijne weekend dus!

 • Reply janneke 11 april 2017 at 08:05

  ja, ik zag jouw foto ook op insta van Miinto, leuk! ben benieuw wat het volgende is wat je mag laten zien…

 • Reply Larissa 11 april 2017 at 08:59

  Wat balen van die vertragingen met de trein.. Ik vind de outfit met het roze rokje ontzettend mooi, Denise! Die staat je heel leuk!
  Larissa plaatste onlangs…Deze tien dingen weet je als je je hele leven al kampeertMy Profile

 • Reply Lindsey Beljaars 11 april 2017 at 10:17

  Gezellig, druk weekje zo te zien! Toffe foto’s, en die outfit met het roze rokje is echt heel tof!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Rimmel London Volume Shake MascaraMy Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:04

   Dankjewel Lindsey!

 • Reply Kim 11 april 2017 at 14:06

  Wat een heerlijke drukke week! Ik vind je roze rokje heel gaaf.
  Kim plaatste onlangs…Weekvlog 20: Mijn 22e verjaardagMy Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:04

   Dankjewel Kim! 🙂

 • Reply Nienke 11 april 2017 at 14:33

  Super leuk om te lezen en de fotos te bekijken! Mijn god wat ben je toch knap. Liefs,

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:05

   Haha ah.. Super lief 🙂

 • Reply Sophie 11 april 2017 at 17:05

  Ah wauw, ik besteed denk ik niet zoveel tijd aan mijn scriptie als jou haha! Voor mij voelt het echt als iets voor erbij. Misschien moet de echte stress nog komen 😉
  Sophie plaatste onlangs…Lief dagboek #69 – Stoppen met bloggen?My Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:05

   Bij mij is het ook echt iets voor erbij hoor, maar ik moet zeggen dat de stress nu wel om de hoek is komen kijken..!

 • Reply lonneke 11 april 2017 at 21:59

  Wat leuk weer zo’n overzicht!
  Wel echt pittig zeg elke keer rond 6 uur eruit voor je scriptie. Good luck!
  En wat ben je toch een prachtige meid.
  Liefs Lonneke
  lonneke plaatste onlangs…Terugblik op week 14 – Einde tentamens, Amsterdam en lekker etenMy Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:06

   Zes uur is inderdaad killing, ik vind het echt verschrikkelijk om zo vroeg op te staan. Maar goed, het is voor een goed doel haha! Dankjewel Lonneke!

 • Reply Yvette 12 april 2017 at 06:03

  Ik heb precies zoon zelfde rokje 🙂
  Erg leuke outfit staat je goed .

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:06

   Ah leuk zijn ze he? Dankjewel Yvette! <3

 • Reply Suzanne 12 april 2017 at 07:51

  Erg leuk om te zien!
  Suzanne plaatste onlangs…Fulltime aan het werk: Zou ik dat willen?My Profile

 • Reply priscilla 12 april 2017 at 11:32

  Wat een leuke foto’s allemaal! Die tas van DKNY is echt prach-tig <3
  priscilla plaatste onlangs…Sans Soucis Moisture Aqua Benefits Anti-age Crème & Eye FluidMy Profile

  • Reply Denise 12 april 2017 at 12:06

   Ben er ZOOOO blij mee, haha!

 • Reply Marleen 12 april 2017 at 13:39

  Leuke foto’s! Zag je tas al op Insta voorbij komen , hij is zo leuk! En tof van Miinto. Ik liep daar stage van september t/m december en schreef ook altijd die blogs haha!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten