Photo Diary

Photo Diary #67 – Pakjesavond en werken bij Douglas

7 december 2015

De weken vliegen voorbij en inmiddels is het al weer tijd voor de 67e Photo Diary op rij, wauw! Deze week stond heerlijk in het teken van de sint, waarbij ik voor het eerst aan de slag ging met een adventskalender én een onwijs gezellige pakjesavond had. Ook werkte ik voor de eerste keer dit jaar weer bij Douglas!

Photo diary beauty by deniesWe starten de week eens met een chai latte in plaats van thee. Helaas smaakt ‘ie net zo vies als dat ‘ie eruit ziet (en achteraf was hij eigenlijk ook veel te waterig.. iel).

Dan maar weer een ouderwetse thee, inclusief gezellige boodschappen op de kaartjes. Wat mijn favoriet is? Ik denk dat ik dan toch ga voor de nieuwe groene thee van Pickwick met komkommers munt!

Photo diary beauty by deniesNa het werken op kantoor ga ik nog snel even langs Douglas. Nu december weer is ingegaan kan ik me officieel weer medewerker van Douglas noemen én ik moet nog snel even een cadeautje halen voor een collega. Aanstaande zaterdag werk ik na een jaar(!) weer voor het eerst. Spannend!

Eigenlijk zou ik ‘s avonds ook uitgebreid gaan koken, maar dat neem ik even voor lief. Ik denk dat ik het ook wel overleef op deze veel te lekkere piccolini’s. Stiekem nog veel lekkerder dan pizza’s (maar helaas wel even slecht!!!).

Photo diary beauty by deniesVan mama krijgen we thuis allemaal een adventskalender van Krasloten. Heel tof en spannend, je kunt er namelijk 200.000 euro mee winnen. In ieder vakje dat je open maakt staat een afbeelding en voor de hoofdprijs heb je bijvoorbeeld tien dezelfde nodig. Tot nu toe heb ik nog geen prijs, maar we hebben nog heel wat dagen te gaan. Misschien is het dan toch my lucky month.. 

Ook dinsdag werk ik een dag op kantoor bij DutchCowboys en heb ik een gesprekje met mijn stagebegeleiders. Ze zijn zo tevreden (gelukkig!) dat ik na mijn stage ook mag blijven werken. ZO FIJN! Het dringt geloof ik nog niet helemaal tot me door, maar ik weet wel dat ik me ontzettend vereerd voel en er heel veel zin in heb. Wordt vervolgd!

Photo diary beauty by deniesEen aantal weken geleden kregen we op kantoor ook allemaal een Dopper, maar daar zag ik eigenlijk het nut niet van in. Totdat ik besloot om iedere dag een flesje mee te nemen, zodat ik meer drink en sowieso iedere dag weer met een lege fles terug naar huis keer. Tot nu toe werkt het in ieder geval hartstikke goed, ik kan het iedereen aanraden!

Op Instagram plaatste ik deze foto van mij en Joost in de Grand Canyon anderhalf jaar geleden. Gewoon even een foto om te laten zien dat ik ontzettend blij met hem ben. We zijn al drie jaar en drie maanden samen en het gaat nog steeds ontzettend goed, iets waar ik heel gelukkig van word <3

Photo diary beauty by deniesOok krijgen we een fruitmand aangeboden op kantoor, waar onder andere een hele schattige mini-komkommer inzit. Super CUTE (en gezond)!!

Daarnaast schrijf ik heel veel artikelen, houd ik me bezig met de social media kanalen en probeer ik een klein beetje te werken aan mijn onderzoek (wat eigenlijk gewoon grandioos mislukt).

Photo diary beauty by deniesSelfie met Tedje na een dagje werken! Naast dat ik haar natuurlijk al kende door het bloggen is ze echt de allerleukste stagebegeleider OOIT! 🙂

De binnenstad ziet er in ieder geval al gezellig uit met al die lampjes in de bomen. Een grote reden waarom december zo gezellig is!

Photo diary beauty by deniesDonderdagavond heb ik sinds lange tijd weer eens afgesproken met een van mijn allerbeste vriendinnetjes, Laura. We zijn al meer dan tien jaar onwijs goed bevriend, maar omdat we het allebei zo druk hebben doen we veel te weinig samen. Gelukkig kwam het nu zo uit en gaan we gezellig eten bij 2Eat, een restaurant waarbij je onbeperkt kunt eten van 70 verschillende gerechten tapas. Zeker een aanrader en al helemaal met dit gezelschap!

Photo diary beauty by deniesVrijdagochtend… stress!!! Vorige week stond het kantoor nog op stelten om kaartjes voor Coldplay te bemachtigen (en dat was uiteindelijk gelukt!), maar dit keer is Adele aan de beurt. En we hebben minder geluk. Binnen 20 minuten is ALLES uitverkocht. Stom. Super stom. Vandaag hebben we nog een herkansing door de twee extra concerten.

Wisten jullie trouwens al dat jullie me kunnen volgen op Twitter? Ik plaats iedere dag sowieso een update die je nergens anders kunt vinden en ik zou het heel leuk vinden als je me gaat volgen. Ik dacht altijd een beetje dat Twitter ‘uit’ was, maar niets is wat het lijkt… Het is leuk!

Photo diary beauty by deniesEn uiteraard is het vrijdag weer tijd voor de VrijMiBo, stiekem het gezelligste uurtje van de week. We halen wijntjes en chips en zetten de muziek op standje 100. Helemaal prima.

‘s Avonds heb ik afgesproken met mijn lieve vriendinnen, waar ik eigenlijk iedere weekend wel gezellig iets mee doe. Dit keer gaan we naar een oude kroeg, waar eindelijk weer eens een leuk feestje georganiseerd wordt. Maar eerst nog even wat wijntjes drinken en bijpraten.

Photo diary beauty by deniesUiteindelijk is het natuurlijk weer véél te gezellig en lig ik om 04.00 uur gesloopt (maar wel met een voldaan gevoel!) in bed. Helaas gaat na een veel te korte nacht van 4,5 uur de wekker: ik ga namelijk weer voor het eerst dit jaar bij Douglas werken. En meteen van 10.30 tot 18.00 uur… In mijn middagpauze ga ik even langs Kippie, een nieuwe broodjeszaak in de buurt. Erg lekker overigens, echt een aanrader!

Na een mega drukke dag, 24239478 cadeaus later en kapotte voeten heb ik nog een pakjesavond op de planning staan. Bij Joost hebben we een maand geleden allemaal lootjes getrokken voor iemand, waarbij je een gedicht moet schrijven en een aantal cadeaus mag kopen. Heel erg leuk!

Photo diary beauty by deniesDit jaar was ik er echt NIET achter wie iedereen had (oké stiekem alleen van Joost dan..), maar het blijkt dat Julia, Joost’ zusje, mij heeft en ze koopt onder andere dit super leuke hoesje van Fab voor mijn iPhone 6. Heel lief en schattig, want ze had op mijn blog gelezen dat ik ‘m zo leuk vond. Verder kreeg ik nog heel veel andere cadeautjes, maar daar wil ik nog een apart artikel over maken. To be continued..

Ook zijn we voorzien van allemaal lekkere hapjes zoals gamba’s, zalm, kip en… oesters. Niet helemaal mijn ding, maar stiekem toch best fotogeniek. Nadat we de cadeautjes uitgepakt hebben gaan Joost en ik vrij vroeg naar bed. Ik ben gesloopt door al het werken deze week en door het weinige slapen van afgelopen nacht.. tijd om naar bed te gaan en wat slaap te pakken.

Photo diary beauty by deniesNa twaalf uur slapen(!) worden we eindelijk wakker en kan onze zondag-chilldag beginnen. Joost heeft deze maand voor het eerst Netflix aangeschaft en daar moet gebruik van gemaakt worden!

Daarnaast maak ik nog héél veel foto’s voor mijn blog, aangezien er veel te veel leuke pakketjes op me liggen te wachten die ik op die onmogelijke tijden na stage niet kan fotograferen. Deze producten van E.L.F zijn in ieder geval al helemaal goedgekeurd en hartstikke betaalbaar. Soon on the blog!

Aankomende week doe ik het naast de veertig uren op stage een beetje rustig aan, in ieder geval, dat ga ik proberen. Vrijdag heb ik surprise op stage en daar moet nog wat voor geknutsteld worden, aan de bak dus! Ook ga ik nog schaatsen en kijken bij een optreden van een vriend, ik ga me vast niet vervelen.. Fijne week! X

Liefs,
Denise

You Might Also Like

47 Comments

 • Reply Femke 7 december 2015 at 06:39

  Wat een lekker drukke week heb je gehad. Je link naar Twitter werkt bij mij niet, kom ik op Twitspot uit.. denk niet dat, dat jouw bedoeling was? Ik snap dat je kapot was na het weinige slapen en zo’n drukke dag. Wel gezellig altijd zo’n Sinterklaasavondje!
  Femke plaatste onlangs…Wishlist najaar: kleding, schoenen & apparatuur!My Profile

  • Reply Denise 7 december 2015 at 08:04

   Ah thanks voor de tip, ik heb de link meteen even aangepast! <3

 • Reply Mariska 7 december 2015 at 07:43

  Cool dat je bij Douglas bent gaan werken! Dat lijkt me nou echt een leuke baan. Netflix is verslavend, maar dat heb je vast al gemerkt 😛 Jouw stage doet wel aan lekker gezonde cadeaus! Volgens mij heb je een goed weekje gehad 🙂

 • Reply Lindsey Beljaars 7 december 2015 at 08:20

  Wat een leuke, drukke week! Gezellig altijd, zo’n sinterklaasavondje. Wij doen het altijd met kerst dus ik moet nog even wachten, hihi!
  Lindsey Beljaars plaatste onlangs…Essence Merry Berry Highlighter PowderMy Profile

 • Reply Dionne 7 december 2015 at 08:39

  Wat leuk dat je bij de Douglas werkt. Leuk zo met de feestdagen! Ik ga vandaag ook Adele kaarten proberen te bemachtigen!
  Dionne plaatste onlangs…Happy Moments | Vlogmas, outfits shoots & gezelligheidMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:00

   En.. gelukt? Bij mij niet helaas!

 • Reply Justine 7 december 2015 at 08:41

  Leuke foto’s weer mop! Echt te gek dat je bij DC mag blijven werken, super goed. Gefeliciteerd! <3
  Justine plaatste onlangs…Happy Monday: Sinterklaas & KerstmisMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 20:59

   Dankjeweeeel chickie, zo tof!

 • Reply Kelly 7 december 2015 at 08:47

  Wauw wat ontzettend tof dat je bij DC mag blijven werken! Echt super goed nieuws! Veel succes ook bij Douglas deze maand, lijkt mij een hele gezellige maand om in een parfumerie te werken!
  Kelly plaatste onlangs…Photodiary #148 Sint, Gourmetten & krassenMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:01

   Ah dankjewel Kelly, ik vind het ook echt een hele eer! <3

 • Reply Mariëlle 7 december 2015 at 09:16

  Wat een druk maar leuk verslag, lijkt me super om nu bij Douglas te werken, dat zou ik ook wel willen!
  Mariëlle plaatste onlangs…Cadeau ideeën voor damesMy Profile

 • Reply samantha 7 december 2015 at 09:34

  ik ben deze week ook bij Douglas geweest en is een superleuke winkel met hele vriendelijke mensen maar wel superhard werken zag ik. Echt niet normaal zo druk. Leuke week!

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:01

   Wat leuk om te horen! 🙂

 • Reply Daphne 7 december 2015 at 09:39

  Superleuk dat je 2Eat een aanrader vind 🙂
  Daphne plaatste onlangs…La vie de Daphne – Sinterklaas, Werken & Wat een hel, dat afstuderenMy Profile

 • Reply Melissa 7 december 2015 at 09:48

  Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Hoe fijn is dat?! Super! Sta je inmiddels al in de wachtrij voor kaarten voor Adele? Ik wel…
  Melissa plaatste onlangs…Cadeautips | Wat geef ik nu weer cadeau aan mijn oma/moeder/vader/vriend/zusje/vriendin?!My Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:01

   Echt heel erg fijn, haha! En, is het gelukt? Bij mij niet 🙁

 • Reply Simone 7 december 2015 at 10:16

  Yaaaay, wat een goed nieuws dat je mag blijven op je stageplek, na je stage. Gefeliciteerd! Die foto van jou en Joost is ook echt super lief!

 • Reply Valerie 7 december 2015 at 10:18

  Wat leuk van je stage! Heel erg gaaf. Gefeliciteerd meid!
  Valerie plaatste onlangs…WEEKLY DOSE OF PICTURES 49My Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:02

   Ah dankjewel Valerie! <3

 • Reply Desiree 7 december 2015 at 10:49

  Ah! die adventkalender krijgen wij hier thuis ook altijd! superleuk! Ontzettend lieve foto van jou en je vriend! Dat is iets waar je inderdaad heel blij mee mag zijn! 🙂 Ennuh, is het nu wel gelukt met de kaartjes voor Adele? Helaas heb ik ook vandaag weer weinig geluk gehad….
  Desiree plaatste onlangs…Spread the happiness #1My Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:02

   En daar ben ik ook echt heel erg blij mee! Helaas had ik ook geen geluk.. volgende keer beter!

 • Reply Lisanne 7 december 2015 at 11:12

  Druk druk druk dus, maar wel superleuke berichten zeg. Hoe fijn is het dat je bij je stageplek mag blijven werken, bij Douglas werkt en ook nog zo lang en een lieve vriend hebt. Lucky you!

 • Reply Loïs 7 december 2015 at 11:15

  Wat een heerlijke week. Wij hebben zaterdag met het gezin gegourmet en daarna was het tijd voor de surprises, kado’s en gedichten!
  Loïs plaatste onlangs…Outfit / Nike Air MaxMy Profile

 • Reply alexa 7 december 2015 at 11:44

  Ziet eruit als een super leuke week met veel leuke foto’s! Wat fijn dat je op je stage kan blijven werken zal vast wel fijn zijn om nu wat meer zekerheid te hebben en iets in de sector va waar je studeert. Wat een prachtige producten van ELF trouwens!
  alexa plaatste onlangs…Home made BBQ chicken pizza dippersMy Profile

 • Reply Esther 7 december 2015 at 11:51

  Wat een gezellige week! En leuk dat je weer bij Douglas aan de slag bent, kan ik me nog herinneren van vorig jaar 🙂
  Esther plaatste onlangs…10 dingen waar ik op dit moment écht zin in hebMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:03

   Ah wat leuk dat je dat nog weet! 🙂

 • Reply Lizzy 7 december 2015 at 12:09

  Jou photo diary’s vind ik een van de leukste om te lezen! 🙂 Je hebt weer een leuke week gehad! Wat fijn dat je mag blijven werken bij DutchCowboys! Topper! En wat gezellig, zo’n pakjesavond! Fijne week gewenst Denise!
  Lizzy plaatste onlangs…TMI (Too Much Information) tagMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:03

   Wat een groot compliment, dankjewel Lizzy! Jij ook een fijne week! XXX

 • Reply Ilonka en Kim 7 december 2015 at 12:19

  Dat hoesje is zooo leuk!!

 • Reply irene 7 december 2015 at 12:44

  Mooie make up van Elf! X
  irene plaatste onlangs…Doordeweeks ontspanning zoekenMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:03

   Ziet er goed uit he! Er komt snel een review online 🙂

 • Reply Frederique 7 december 2015 at 12:46

  Aah de hoesjes van FAB zijn zo leuk he! Ik heb ze nu ook in beide kleuren! Leuke Dairy! X
  Frederique plaatste onlangs…HOW TO: SLIM SALE SHOPPENMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:01

   Jaaaa ik heb inmiddels de roze, maar ga de zwarte zeker nog aanschaffen!

 • Reply Bianca 7 december 2015 at 13:05

  Oh ik ben echt in love met je foto’s! Die filter, i like! En wat leuk dat je weer bij de Douglas werkt, ookal is het maar tijdelijk. Zou voor mij niet goed zijn, zou me helemaal blut kopen haha X
  Bianca plaatste onlangs…Oriflame Giordani Gold Essenza | REVIEWMy Profile

 • Reply Julia 7 december 2015 at 13:41

  Wat een drukke maar leuke week! Wat gaaf dat je trouwens weer bij Douglas werkt!
  Julia plaatste onlangs…HAPPY BIRTHDAY | 3 JAAR .. LANG ZAL HET LEVEN!My Profile

 • Reply beautifulday4makeup 7 december 2015 at 14:34

  Heb je de chai latte met melk of water gemaakt? Ik vind die zelf veel lekkerder in melk

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:00

   Als het goed is zit er al melk door de poeder heen.. Ga het binnenkort nog eens proberen!

 • Reply Marloes/GLAMOURMOES 7 december 2015 at 16:36

  Goed nieuws zeg, dat je bij je stageadres mag blijven na je stage! Nog wel even je onderzoek goed afronden dan haha! Je bent weer lekker druk in ieder geval!
  Marloes/GLAMOURMOES plaatste onlangs…Win: I Heart Makeup chocolate palettesMy Profile

 • Reply Yvette 7 december 2015 at 20:04

  Super dat je mag blijven op je stage 😀

 • Reply anna 7 december 2015 at 20:38

  Veel leuke foto’s! Tof dat je gaat werken bij je stagebedrijf en dat het je daar zo goed bevalt. Die producten van E.L.F. zien er prachtig uit, ik vind het echt een leuk merk 🙂
  anna plaatste onlangs…MLBB #49 | AFSCHEID, KATTENCAFE EN PAKJESAVONDMy Profile

 • Reply Lisa 7 december 2015 at 20:43

  Super tof dat je mag blijven! En ik krijg honger van sommige foto’s.
  Lisa plaatste onlangs…OOTD | Flaired SkirtMy Profile

 • Reply Chahrazad 7 december 2015 at 22:31

  Wat een mooie foto’s allemaal! Fijn dat je bij je stage mag blijven!
  Chahrazad plaatste onlangs…10X Gifts For HerMy Profile

 • Reply Florentine 7 december 2015 at 23:22

  Super leuk om te zien!
  Florentine plaatste onlangs…3 x Mooie Esprit fake fur jassenMy Profile

 • Reply Renate 8 december 2015 at 00:02

  Wat een leuke week! Jammer dat je de Adele kaartjes niet kon bemachtigen, dus hopelijk bij de twee andere concerten wel. Ik vind Adele’s muziek ook heel tof! Leuk hoesje heb je gekregen, ik ben benieuwd naar de ELF producten (ik heb er ook een paar getest, fijne producten) en veel plezier met schaatsen. Ik wil ook zo graag weer een keer schaatsen!
  Renate plaatste onlangs…Mijn favoriete kerstfilmsMy Profile

  • Reply Denise 12 december 2015 at 21:04

   Is helaas niet gelukt, maar ach, volgende keer beter! Dankjewel Renate! 🙂

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten