Persoonlijk

UPDATE – Weer terug van weggeweest

4 maart 2017

Negen dagen geleden stond de laatste blogpost met mijn carnavalsplannen en outfit online, iets waar ik niet heel trots op ben. Ik geloof dat ik jullie dan ook écht wel een kleine update verschuldigd ben. Kan me überhaupt niet meer herinneren dat ik ooit negen dagen lang niets van me heb laten horen, maar afgelopen week was het helaas even niet anders. Maar goed, I’m back en weer helemaal terug van weggeweest! Vandaag praat ik jullie weer even bij over de afgelopen week én laat ik jullie alvast wat foto’s zien (de Photo Diary komt eraan!). Kijk je met me mee?

We kunnen er natuurlijk niet omheen draaien: de grootste reden van mijn afwezigheid hier was natuurlijk carnaval. Zoals ik in dit artikel al schreef was ik van plan om mezelf ook dit jaar niet in te houden en dat is inderdaad weer meer dan gelukt. Ondanks dat ik het normaal niet heel erg op stappen en feesten heb, heb ik het de afgelopen week zes dagen(!!!) achter elkaar volgehouden. Daarbij moet ik wel bekennen dat ik op de laatste dag (dinsdag) eigenlijk helemaal geen zin meer had en binnen twee uur weer thuis op de bank zat. Maar goed, de overige dagen waren ONWIJS gezellig en ik heb weer een fantastisch feest gehad dit jaar. Veel gezelligheid, liters bier en junkfood (met carnaval mag het, dan mag alles), de leukste outfits, een gezellige bussenrally en uiteraard zijn er weer heerlijke beschamende foto’s gemaakt die vooral NERGENS vertoond gaan worden. Hoort erbij, dat maak ik mezelf maar wijs. Onderstaande foto’s zijn toch echt de allerbeste uit de galerij en kunnen er nét mee door, heel veel meer kunnen jullie er helaas niet echt verwachten (haha lol).

Afgelopen woensdag, de dag na carnaval, moest er helaas weer gewoon aan mijn scriptie gewerkt worden op kantoor in Tilburg. Onwijs afkicken, maar écht nodig en iets dat ik niet uit moet stellen (ook al is het enorm verleidelijk). Helaas ben ik door het vroege opstaan de dagen na carnaval en al het gefeest wel half ingestort, wat geresulteerd heeft in een enorm slaaptekort, een verkoudheid waar je U tegen zegt en een lege bankrekening. Afgelopen dagen stond mijn hoofd dus ook eigenlijk alleen maar naar slapen wanneer het kon en heb ik mijn blog heel erg verwaarloosd. Iets waar ik absoluut niet achter sta, maar ik kon het simpelweg even niet opbrengen naast mijn slaaptekort en scriptieleven. Nu, negen dagen later, begin ik er weer bovenop te krabbelen en voel ik dat ik weer héél veel met jullie wil gaan delen. Mijn concepten staan vol met artikelen die ik voor jullie wil gaan schrijven en dat is dus ook wat ik ga doen de komende tijd. I’m back 🙂

En last but definitely not least… heb ik ook iets onwijs leuks en groots gewonnen met een winactie op Facebook waar ik jullie zeer snel meer over ga vertellen in een apart artikel. Ik was sinds vorige week altijd een beetje sceptisch over dat soort grote like en win-acties op Facebook waar duizenden mensen aan meedoen, maar ik dacht dit keer “ach, niet geschoten is altijd mis!”, deed dus mee en WON. Ongelofelijk. Ik kan het nu anderhalve week later eigenlijk nog steeds niet helemaal bevatten. Ook vandaag ben ik hiervoor de hele dag op pad geweest, het bepaalt namelijk héél wat in ons nieuwe stekkie… Deze week verschijnt er dus in ieder geval een blogpost met meer informatie, het heeft namelijk alles te maken met ons nieuwe appartement waar we binnenkort ingaan en deze veel te grote prijs komt dus écht als geroepen. Geloof dat ik jullie nu wel lekker genoeg heb gemaakt 😉

Liefs,
Denise

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Dionne 5 maart 2017 at 11:03

  Aaah! Je hebt het volgens mij wel gezellig had. En inderdaad die bank, wauw!
  Dionne plaatste onlangs…PERSONAL | Zeg, hoe betaal jij toch al die reisjes..?My Profile

 • Reply Marielle 5 maart 2017 at 12:09

  Het ziet er echt heel leuk dat carnavallen, ik ben benieuwd naar je Photo Diary 🙂
  Stiekem ben ik al een aantal dagen je blog aan het doorlezen, want ik kon je blog helemaal niet!
  Maar nu ben ik echt helemaal fan dus als je ineens een gekke lijn ziet in de statistieken, het zou best wel eens door mij kunnen komen haha.
  Liefs,
  Marielle

 • Reply marielle 5 maart 2017 at 12:19

  Oeeh het ziet er in ieder geval al uit als een hele leuke week! Ik ben benieuwd naar je photodiary!
  Ik heb de afgelopen week allemaal oude artikels van je terug gelezen, echt heel leuk. Ik ben echt fan van je blog haha! Dus ik kijk nu al uit naar al je nieuwe artikels.
  Liefs,
  Marielle
  marielle plaatste onlangs…Day Zero ProjectMy Profile

  • Reply Denise 5 maart 2017 at 19:01

   Hi Marielle, dat is echt super leuk om te lezen! Welkom 🙂

 • Reply Manon 5 maart 2017 at 13:06

  Je hebt het volgens mij super gezellig gehad.
  IK ben wel benieuwd naar wat je gewonnen hebt.
  Manon plaatste onlangs…Het zijn de kleine dingen die het doenMy Profile

 • Reply Yvette 5 maart 2017 at 14:03

  Fijn dat je weer terug bent 🙂

 • Reply Kelly 5 maart 2017 at 16:38

  Heel erg leuk dat je weer terug bent. Gelukkig ben je lekker actief op IG dus dan volg ik je toch nog een beetje!

  • Reply Denise 5 maart 2017 at 19:00

   Dat is waar! Vanaf nu ook weer hier 🙂

 • Reply Larissa 5 maart 2017 at 17:54

  Leuk dat je weer terug bent en het zo leuk hebt gehad met carnaval!

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten