Geen categorie

WINACTIE! – De nieuwe Curl Revolution van Remington

2 april 2015

Ik heb vandaag weer een héle toffe winactie voor jullie! Een aantal dagen geleden had ik een onwijs leuk event ter ere van de lancering van de nieuwe Remington krultang, die sinds gister in de winkels ligt. Ik kreeg niet één, maar maar twee krultangen mee naar huis en aangezien de Bloglovin’ teller sinds gister op 1000 volgers staat wil ik jullie daar graag voor bedanken!

De nieuwe Curl Revolution van Remington is alles wat je nodig hebt om prachtige krullen te creëren, zonder veel moeite en onhandig gedoe. Deze tang draait namelijk zelf rondjes – naar links én naar rechts! -, zodat je je pols zelf niet meer hoeft te draaien en je nog nooit zo makkelijk krullen bij jezelf hebt kunnen maken.

Een voordeel van deze krultang is ook nog eens dat ‘ie binnen 15 seconden al helemaal warm is. Je kunt hem op vijf verschillende hittestanden zetten, variërend tussen de 180 en 220 graden, waardoor je er ook prima dun en gekleurd haar mee kunt krullen. Hij is per 1 april verkrijgbaar bij onder andere Wehkamp, Douglas en V&D voor €69,99 euro. Vers van de pers dus! 🙂

Wat moet je doen om kans te maken?
♡ Volg mijn blog via Bloglovin’ en like deze post
♡ Volg mij via Instagram
♡ Laat een reactie achter waarin je zegt dat je meedoet en vergeet niet om je e-mail adres in je reactie  te vermelden, zodat ik je een mailtje kan sturen wanneer je gewonnen hebt
Wat mag je doen?
♡ Like de Facebook pagina van Beauty By Denies
♡ Volg mij via Twitter
Ik vind het ontzettend leuk dat ik één van jullie kan laten kennismaken met deze fantastische krultang, absoluut de makkelijkste om je haren zelf te krullen! Deze winactie loopt tot en met 12 april, de winnaar ontvangt automatisch een mail. 
Super veel succes iedereen! 
Liefs,
Denise

You Might Also Like

122 Comments

 • Reply Evelien 2 april 2015 at 04:33

  Ik volgde je al overal! Super lief dat je zo'n mooie krultang weggeeft. Ik doe mee :)! Mijn email is: evelienslingerland@hotmail.com. En gefeliciteerd met je 1000 volgers! Wat een mijlpaal.

  Liefs! Evelien

 • Reply Melissa Copermans 2 april 2015 at 04:35

  Oh wauw! Proficiat met je 1000+ volgers 😀 Ik ben fan van je blog! Zeker verdiend.
  Ik doe zeker mee met de winactie. Heb al de stappen ondernomen + volg je ook via Facebook!
  Doe zeker zo voort! 😀
  Xo Melissa
  Melissa.copermans@hotmail.com

 • Reply Laura 2 april 2015 at 04:36

  Wauw, wat een gave win-actie! Na je foto's van de krullen met deze tang was ik al zo benieuwd geworden. Ik volg je al overal en heb deze post geshared. En ik ga nu even je Facebook-pagina liken! Spannend 🙂 Mijn e-mail is laura _ galiart at live . nl
  En wat gaaf dat je al zo snel de 1000 volgers bereikt hebt, gefeliciteerd!

 • Reply wellnewss 2 april 2015 at 04:46

  Jeeej van harte gefeliciteerd met je 1000 volgers! En ze hebben allemaal gelijk dat ze je volgen. De kans is klein, maar ik waag hem wel. Ik doe dus graag mee met je actie en ik volg je overal. Heb je zojuist namelijk ook op fb geliked:) of en het artikel gesaved. Succes iedereen die mee doet! Xx Laura

 • Reply Laura Steenks 2 april 2015 at 04:49

  Gefeliciteerd met de 1000 bloglovin volgers! Ik doe heel graag mee en had alles al gedaan wat moet en mag. Alleen deze post liken dan nog niet, maar nu wel. Het lijkt me echt ideaal om m'n haar te krullen zonder steeds zelf je haar eromheen te moeten draaien! Fingers crossed!

 • Reply Homemadepicturemania Sao Nonac 2 april 2015 at 05:01

  Ja, ik doe heel graag hieraan mee 😉
  Gefeliciteerd met al je volgers!
  Wat een fijne winactie ik heb alles gedaan om kans te kunnen maken op deze geweldige krultang!
  Ik heb héél veel feesten en bruiloften en wil er met deze handige tang de mooiste krullen aan mijn kapsel mee kunnen maken. Ben ook bijna jarig…..

  Ik volg je op twitter: @chucky1012

  Net zoals dat ik je volg op bloglovin alwaar ik deze post heb geliked: chucky1012

  Ook like ik je fb pagina: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Volg ik je op instagram: chucky1012

  Em: dots_223@hotmail.com

  Xoxo

 • Reply Tineke 2 april 2015 at 05:04

  Ik doe mee en heb de extra punten ook gedaan! Ik heb geen krultang en deze lijkt me geweldig!
  Liefs

 • Reply Nynke 2 april 2015 at 05:20

  Hele leuke winactie! Ik volg je op alle kanalen. Mijn e-mail adres is nynkenaomi@hotmail.com.
  Gefeliciteerd met je 1000 volgers op Bloglovin! <3
  Liefs!

 • Reply Iris | Todayslipstick 2 april 2015 at 05:27

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers! Ik wil zeker kansmaken op deze mooie krultang, de kleur is echt amazing! Mijn e-mail: todayslipstick@gmail.com en ik volg je overal!
  Liefs, Iris

 • Reply Renske 2 april 2015 at 05:34

  Wauw, toffe winactie! Ik waag graag een kansje. Mijn e-mailadres is: montevie@gmail.com. Op Instagram heet ik 'renskeprinsen'. Succes met het kiezen van een winnares! 🙂

 • Reply Anniek 2 april 2015 at 05:40

  Wat een tof ding zeg! Ik ben echt een kluns in alles wat met haar te maken heeft, dus dit zou echt een ideale tang zijn voor mij. Niet teveel gedoe, haha! Ik volgde je al op Bloglovin en IG, en heb je FB pagina nu ook geliked. En wauw, 1000 volgers, gefeliciteerd meid! Liefs Anniek

 • Reply Justine A 2 april 2015 at 05:42

  Woehhh Denies, deze wil ik! 😀 ik kan deze actie echt niet aan me voorbij laten gaan. Jouw haar zag er zo mooi uit oo de foto, dat wil ik uiteraard ook proberen. Ik doe dus zeker mee.

  Die 1000 volgers heb je overigens ook zeker meer dan verdiend <3

 • Reply Joske 2 april 2015 at 05:43

  Echt super gefeliciteerd met je eerste 1000 volgers.Er komen er vast snel een heleboel bij.

 • Reply Sophie 2 april 2015 at 05:46

  Jaa! Wat leuk! Ik doe mee, wauw! Ik ben ontzettend benieuwd of hij ook zo'n mooi resultaat geeft op dikke haren! I hope so! Ik volg je al n tijdje op twitter en bloglovin zoals je weet, liefs.
  Demooistesteraandehemel@gmail.com

 • Reply Yvette Eigenraam 2 april 2015 at 05:47

  Ik zei toch dat het je Zou lukken . Gefeliciteerd met je volgers 🙂

 • Reply Janneke 2 april 2015 at 06:01

  Heel knap gedaan hoor zoveel volgers binnen een jaar. Je schrijft ook zo leuk.

 • Reply Denise Joanne 2 april 2015 at 06:08

  Heel slecht voor mij om dit toe te geven, maar ik zat echt naar deze giveaway uit te kijken!! En wat een geweldig toeval is het toch dat je dit kan doen om jouw 1000 volgers te vieren! <3 (1005 inmiddels al! Wauw!) Nogmaals gefeliciteerd meid, je hebt het écht 200% vediend!!
  Natúúrlijk ga ik een gokje wagen, want mijn huidige krultang durf ik niet te gebruiken omdat die geen verschillende heatsettings heeft. Met mijn dunne, breekbare haar durf ik er dan niet aan te komen! Deze tang zou echt een verademing zijn!
  Al jouw genoemde kanalen volg ik natuurlijk al 🙂 Daarnaast heb ik dit bericht geliked op Bloglovin'!

  Heel veel succes iedereen! <3

  • Reply Denise Joanne 2 april 2015 at 06:10

   Oopsies! Ik zie net dat ik jouw facebook pagina nog niet volgde! Ik dacht van wel!
   Bij deze.. ook die heeft nu een dikke vette like erbij. 😉

  • Reply Denise Joanne 12 april 2015 at 19:13

   Ohja! Mijn e-mail is info@denisejoanne.com … Op het laatste nippertje nog! 😉

 • Reply Claudia 2 april 2015 at 06:09

  Als haarblogger doe ik dolgraag mee! Ik heb al je puntjes gedaan en ik ga all in 🙂

 • Reply Be Beautifully 2 april 2015 at 06:21

  Wauw ik doe mee!!!! Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked. Op Facebook, Instagram en Twitter volg ik je ook al! Mijn e-mail: bylonneke@gmail.com

 • Reply Marloes 2 april 2015 at 06:23

  Ahw wat een geweldige winactie Denise! Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je 1000 BL volgers. Een onwijs mooie mijlpaal! Ga zo door met je blog! Ik ben onwijs benieuwd naar deze krultang dus doe ook graag mee met de actie! Ik volgde je al overal! X

 • Reply Francisca Van Der Mast 2 april 2015 at 06:28

  Super winactie! Ben al een tijd op zoek naar een goede krultang, dus zou een geschenk uit de hemel zijn! 🙂 Volg je overal 😉 mooie accounts en leuk blog heb je! X Francisca francismast@hotmail.com

 • Reply Marijn 2 april 2015 at 06:38

  Oh wauw! Wat een leuke winactie ! Ik doe graag mee en heb alles wat moet gedaan. Meidenblogs@outlook.com

 • Reply Raounak 2 april 2015 at 06:47

  Wat een mooi product en die krullen in jouw haar!! wauww!

 • Reply Ellen Fukkink 2 april 2015 at 06:49

  Weer een leuke pagina gevonden om te liken,
  Natuurlijk doe ik mee!!
  Hoe mooi is dit pareltje?!! Waauuwww!!!
  Zou zo graag eens willen winnen!!
  ?????????

 • Reply Daniëlle Springer 2 april 2015 at 06:49

  Ik zag al een aantal vlogs en deze wil ik echt graag hebben! Het lijkt me echt ideaal dat hij uit zichzelf roteert! Ik zit altijd met mijn armen boven mijn hoofd en dat is niet altijd een pretje. Ik doe dus echt graag mee! Ik heb alles gedaan wat moet en wat mag. Nu alleen nog duimen <3

 • Reply Monique Vos 2 april 2015 at 06:55

  jaaaaa! Gefeliciteerd met je 1000 bloglovin volgers. Hoe tof! Maar zeer zeker verdiend meid! En dan ook nog eens deze toffe winactie erbij:), ik heb alles gedaan wat ik moest doen. Mijn mail is mmoniquee22@gmail.com.

 • Reply Janey Beljaars 2 april 2015 at 06:56

  Wat een super leuke winactie! Ik heb alles gedaan wat je moet en mag doen om te winnen. Het zou voor mij extra leuk zijn als ik zou winnen aangezien ik 14 april jarig ben. Die mooie krultang zou een leuk verjaardagscadeau zijn 🙂 janey.beljaars@gmail.com

 • Reply Beauty Unboxing 2 april 2015 at 07:02

  ONTZETTEND leuk! Ik doe mee! Ik heb alle stapjes gedaan en ook even je tweet geretweet! Gefeliciteerd met al je volgers! Je hebt er in iedergeval 1 bij 😉 Ik volg je graag! Mijn email is info@beauty-unboxing.nl
  With love,
  Jamey

 • Reply Laura - Dagelijkse hap 2 april 2015 at 07:06

  Ik wil heel graag mee doen, maar heb geen instagram 🙁 Ik volg je wel natuurlijk via bloglovin heb het artikel een hartje gegeven :3

 • Reply Denise 2 april 2015 at 07:06

  Wat een super leuke winactie! Ik doe graag mee en ik heb dan ook alles gedaan wat je moet doen en wat je mag doen. Ik ben 15 april jarig en het zou een super cadeau zijn om deze te krijgen! Mijn emailadres is denise.verkooijen@hotmail.com.

  Liefs x

 • Reply Yara 2 april 2015 at 07:20

  Oh wat gaaf! Ik doe graag mee. Ik volg je overal al 🙂 Mijn mailadres is yarakrosschell [at] gmail.com

 • Reply Kim | KimterStege.nl 2 april 2015 at 07:22

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers <3
  Leuk, ik heb mijn winactie van de Curl Recolution ook vandaag ook online staan 🙂

 • Reply denice bierkens 2 april 2015 at 07:37

  Zo een ontzettend leuke actie! Ben benieuwd!! Vaak blijven krullen bij mij niet lang zitten. Hoop dat dat bij deze krultang niet het geval is! In ieder geval suuper leuk dat je dit doet! Ik ga duimenn!! Heb alles geliked!????

  Hier mijn emailadress: denicebierkens@hotmail.com

  XXXX

 • Reply Tatiana Veenstra-Heyden 2 april 2015 at 07:46

  Gefeliciteerd met je volgers, fijn gevoel! Ik zou dolgraag de krultang willen winnen voor mijn dikke en lange bos haar. Ik volg je op alle Social media. XxX (veenstra79@telfort.nl)

 • Reply Melissa van der Heijden 2 april 2015 at 07:49

  Oef… Wat een mooie krullen heb je op de foto! Dat zou ik natuurlijk ook wel willen, hihi. Ik doe heel graag mee om kans te maken en volg jou op alle mogelijke manier, uiteraard! Heb het bericht ook geliked. Super gaaf dat je er één mag weggeven! Hopelijk wint degene met het meest platte haar van de wereld. In dat geval maak ik een goede kans, haha!

 • Reply Nina Simplynspecial 2 april 2015 at 08:02

  Wauw 1000 volgers, dat is echt een flinke mijlpaal! Good job 🙂
  ik doe heel graag mee aan deze winactie! Zou een mooi " "verjaardagscadeau" zijn hihi. Fingers crossed.
  Info@simplynspecial.nl

 • Reply Juliet | contact@dailydashes.nl 2 april 2015 at 08:03

  Hele leuke winactie! Vind je krullen op de foto echt zó mooi, dat ik echt nieuwsgierig wordt naar de krultang. Liefs

 • Reply Danielle 2 april 2015 at 08:09

  Ik doe mee, ik volg je overal al! Ik ben zo nieuwsgierig naar deze tang, en die kleur.. wauw! Ik zou hem heel graag willen winnen. info@brightmorningdew.nl

 • Reply Sophie 2 april 2015 at 08:31

  MOP, gefeliciteerd met de 1000 volgers! Hartstikke verdient, hihi 🙂 Ik doe zeker weten mee én heb alles gedaan, want deze laat ik niet aan mij voorbij gaan hihi! <3 Mijn mail is info@Mintsandmangos.nl

 • Reply Maureen | Captualize.nl 2 april 2015 at 08:35

  Wauw meid, gefeliciteerd! Ik zie inmiddels alweer 6 volgers meer op je teller. Je bent echt goed bezig en je verdient het! Ik heb lopen twijfelen of ik mee zal doen of niet, maar ik ben heel erg nieuwsgierig naar deze krultang. Ik heb besloten dat ik ook maar een kansje waag. Uiteraard volg ik al je mediakanalen al 🙂

 • Reply Linda 2 april 2015 at 08:40

  Ik word heel erg blij van het zien van deze winactie! Dol ben ik op mooie krullen en na het zien van de foto van jou gekrulde haar was ik al om! Deze winactie komt dus eigenlijk wel als geroepen haha om een kansje te wagen 🙂 Zelf ben ik nu een uur bezig om mijjn volle bos haar te krullen en voor mijn reuma armen zal het een uitkomst zijn om een tang te hebben die zelf draait! Je snapt dat ik dus graag meedoet. Ik volg jou overal al en heb nu ook op Bloglovin' een hartje gegeven <3

  Good luck ladies!

  En mijn mail: LifestylebyLinda.blog@gmail.com

 • Reply Sascha van de Ven 2 april 2015 at 08:42

  Wat een super leuke actie! Ben echt heel benieuwd naar deze krultang! Ik heb ongeveer net zo een lang haar als jou en bij mij zakt altijd alles meteen uit.. Ik zou het echt helemaal geweldig vinden om een keer echt mooie krullen te hebben!

  Ik heb alle stappen doorlopen, nu heel hard duimen tot 12 april!

  Liefs, Sascha ( saschavdv@hotmail.com )

 • Reply beautifulday4makeup 2 april 2015 at 08:43

  Oooh wat leuk. Gefeliciteerd met je vele volgers. Ik doe heel graag mee met je winactie. Ik heb alles gedaan!

 • Reply kimberley van Beek 2 april 2015 at 08:49

  Gefeliciteerd met je 1000+ volgers! Ik kijk uit tot het moment dat ik dat zou kunnen zeggen hihi!
  Ik heb alle stappen gevolgd en doe heel graag mee. M'n email is : kimberleyvanbeek90@gmail.com

  Liefs Kimberley

 • Reply Bertine 2 april 2015 at 08:54

  gefeliciteerd met zoveel volgers! ik doe graag mee met je winactie. ik volg je op bloglovin (+ geliked), instagram en twitter! Ik ben heel benieuwd naar deze krultang!! bertine@aboutfashion.nl

 • Reply Naomi 2 april 2015 at 08:54

  Whoep Whoep! Ik vind deze krultang mucho mooi!! Super leuk dat je deze winactie doet voor ons! En nogmaals gefeliciteerd met je 1000 volgers, zo terecht! <3

 • Reply Sabrina Drenth 2 april 2015 at 09:02

  Woow je hebt er alweer 1008!! Ik doe graag mee met de winactie maar gun het andere natuurlijk ook dus succes iedereen!! Liefs Sabrina

 • Reply kikebeauty 2 april 2015 at 09:12

  Leuk leuk!! Ik doe graag mee 😀

 • Reply Nicole 2 april 2015 at 09:16

  Wat een super toffe winactie. Ik heb alles gedaan en ik ben terug te vinden onder de naam beautyliefdeNL. MIjn email is: info@beautyliefde.nl
  Nu maar duimen!

 • Reply Marloes Meeusen 2 april 2015 at 09:30

  Wat tof dat je er één mag weggeven. Ik heb van mezelf al heel veel krullen, dus ik gun iemand anders deze krultang. Veel plezier alvast ermee voor de winnares!

 • Reply Daphne 2 april 2015 at 09:30

  Natuurlijk doe ik mee! Ik volgde je ofcourse overal al en mijn e-mailadres is daphne_goorden@live.nl. Duimen maar! Liefs

 • Reply Valerie 2 april 2015 at 09:31

  Wauw, wat een leuke winactie! Gefeliciteerd met het behalen van de 1000 volgers, heel knap! En ik doe natuurlijk mee! Ik volgde je overal al en heb ook de post geliked! <3
  Mijn e-mail is: dailydoseofvalerie@hotmail.com

 • Reply Céline 2 april 2015 at 09:51

  Dit lijkt me zo'n fijne krultang! Ik ben de laatste tijd steeds meer bezig met het stylen van mijn haar. Het ziet er zoveel beter uit als je er wat meer aandacht aan besteed. Deze tang lijkt mij echt ideaal. Ik zou hem heel erg graag winnen. Ik heb alle verplichte en alle extra opties gedaan 🙂

 • Reply Naomi in Wonderland 2 april 2015 at 10:14

  Wat een prachtige krultang! En gefeliciteerd met je 1000 volgers, dat is al zo'n mooi getal! Wauw!

 • Reply Lisa-Marie Kortland 2 april 2015 at 10:22

  Wat een leuke actie, ik zou zeker een gokje willen wagen! Ik lees je blog nu sinds ongeveer een half jaar geleden actief en je artikelen zijn echt heel leuk geschreven! Vooral je photo diary's, die zijn het leukst! Die volgers zijn je dan ook van harte gegund! Heel veel succes verder met je blog! XX

  Mijn mail is: lisamariekortland@live.nl

 • Reply Lotje Janssens 2 april 2015 at 10:27

  Gefeliciteerd met de 1000 volgers! Ik doe graag mee. Ik volgde je overal al en heb het bericht geliked op Bloglovib! Mijn mail is lotje_j@live.nl Xxx

 • Reply De Dotties 2 april 2015 at 10:31

  Wauw prachtige krullen maak je hiermee zeg! Toch slaag ik deze winactie even over omdat ik al 3 krultangen heb liggen en ik eigenlijk al krullen van mezelf heb *lach*

 • Reply Amber 2 april 2015 at 10:43

  Oh wauw, wat een droom krultang zeg. HEt aantal inch en dan ook nog eens die prachtig roze kleur! Ik heb alles gedaan, ook de extra's! Mn email is ambervandijl@hotmail.com

 • Reply Alexa Op 't Land 2 april 2015 at 10:49

  Wauw hij is echt prachtig en wil hem onwijs graag winnen ik volgde je overal al op en mijn email is; info@june-two.nl iedereen veel succes!

 • Reply jerkasbeauty 2 april 2015 at 10:49

  Ik doe graag mee! Ik volgde je overal al, buiten op facebook en dat heb ik nu ook gedaan. Gefeliciteerd met de 1000 volgers! Mijn emailadres: jerkavdd@gmail.com

 • Reply Melanie Groen 2 april 2015 at 10:52

  Wat super leuk! Ik doe graag mee, mijn mail is melaniegroen26@gmail.com

  Liefs,
  Melanie

 • Reply Fay Van Breugel 2 april 2015 at 11:49

  Wat leuk, ik doe graag mee! Ik heb alle verplichte dingen gedaan 🙂 Mijn e-mail is fayvanbreugel@hotmail.nl

 • Reply Denise 2 april 2015 at 12:09

  Ooh wat een mega gave winactie! Ik zwijmelde al bij je mooie krullen, hihi <3
  Ik volgde je uiteraard al op Instagram en Bloglovin'! Mijn emailadres is: denisemodderman@hotmail.com 🙂

  • Reply Denise Modderman 2 april 2015 at 21:16

   En ook op Twitter en Facebook trouwens haha. Vergeten te melden! ;D

 • Reply beautifulyoubyfleur 2 april 2015 at 12:18

  Super leuk Denise, ik waag zeker een kansje <3 ! Mijn e-mailadres is: beautifulyoubyfleur@hotmail.com !

 • Reply Anita H. 2 april 2015 at 12:25

  Ik doe mee. Zeker doe ik mee, wat een gave prijs.
  sepia [at] home . nl

 • Reply Natasja 2 april 2015 at 12:41

  Hoi!

  Leuke blog heb je 🙂 leest lekker weg.
  Wat een gave winactie, ik doe zeker mee 🙂
  Ik heb alle stappen gedaan en mij email is : natasjaweidijk@live.nl

  Lieefs

 • Reply Kelsey 2 april 2015 at 14:23

  Wow dit is echt een ongelofelijk mooie krultang. De mooiste die ik ooit al heb gezien denk ik! Ik ben echt helemaal into zo'n kleurtjes en zeker krultangen! Mijn haar is mega lang dus zo'n krultang die het werk voor jou doet, klinkt zeer verleidelijk! Ik heb ook alle stappen ondernomen en mijn email is: kelsey_roskam@hotmail.com! Xoxo

 • Reply Priscilla Dijkman 2 april 2015 at 14:42

  Wow, wat doen er al veel meiden mee!
  Toch ga ik ook een kans wagen.. 🙂
  Ik volg je uiteraard overal al <3
  priscilladij@hotmail.com
  Liefs Priscilla

 • Reply Anouk Hodemaekers 2 april 2015 at 15:52

  Wauw wat een leuke winactie! Ook ik doe graag mee met deze actie. Wie niet waagt wie niet wint haha. Ik volgde je al via alle kanalen 🙂
  Mijn mail is: anoukh7@hotmail.com

 • Reply Astrid 2 april 2015 at 16:44

  Done! 😀
  Dit zou wel heel handig zijn!! 😀

  Liefs astridjn@hotmail.com

 • Reply Timeless Elegance 2 april 2015 at 16:44

  Deelgenomen 🙂

  Groetjes

  timeless.elegance.blog@gmail.com

 • Reply Rebecca 2 april 2015 at 17:20

  Ahhhhhh mijn hart gaat nu serieus sneller kloppen haha
  Wat ontzettend gaaf! Zeker weten dat ik mee doe!
  Mijn mail adres is livingalie-nl@hotmail.com

 • Reply bernadet. 2 april 2015 at 17:28

  Ik wil deze krultang echt zoooo badly! Dus ik doe zeker mee, ik heb aan alle moetjes en magjes voldaan. Al mijn sociaal media acc's zijn @glbernadet.
  Ik ga super hard duimen, – zo'n geweldige tang lijkt mij dit.

 • Reply Esther 2 april 2015 at 17:29

  Oehhhh, hier was ik dus al op aan het wachten sinds dat je vertelde dat je er een ging verloten! Ik heb al je social media gevolgd, zodat het stalker gehalte weer lekker hoog zit na vandaag (ik zal je met rust laten). Emailadres is: esthernewsflits@hotmail.com …. Laten we duimen 🙂

 • Reply Rachel Kromdijk 2 april 2015 at 17:46

  wat een prachtige krultang ziet er super mooi uit! en alleen de kleur al en wat handig dat die draait! ik doe heel graag mee, ik volgde je al op alles en je doet het in ieder geval super, wat leuk dat je deze krultang zo mag weggeven! ik ga duimen! liefs Rachelkromdijk@gmail.com

 • Reply Vera | High On Those Heels 2 april 2015 at 18:17

  Wat een leuke winactie, ik doe zeker mee :)! Ik volg je op Bloglovin, Facebook en Instagram! Ik ben benieuwd mijn email: veravanwijnen@gmail 🙂 liefs Vera
  http://www.highonthoseheels.com

 • Reply Annette 2 april 2015 at 18:23

  Volgde al via BL en nu ook via IG. Leuk en ik doe dan ook graag mee

  Annette (annagesgracefully@gmail.com)

 • Reply Lisa Walen 2 april 2015 at 18:47

  Wat een gave hoes! Ik doe zeker mee!

 • Reply Sara - lovelowbudget 2 april 2015 at 19:20

  Nogmaals gefeliciteerd met je 1000 volgers. Wat een geweldig getal. Super gaaf dat je dit weg mag geven. Ik heb van mezelf al meer dan genoeg krullies, dus ik hoop dat je iemand heel blij kan maken met dit exemplaar. <3

 • Reply Esmée 2 april 2015 at 19:30

  Wat een super gave winactie, ik was er al op aan het wachten haha! Ik volgde je al op Bloglovin' en ik like het bericht. Daarnaast volgde ik je ook al op Twitter en Instagram. Ik volg je nu ook op Facebook. Mijn emailadres: picture-esmee@live.nl x

 • Reply Priscilla Teunissen 2 april 2015 at 19:47

  Super leuk! Gefeliciteerd met je 1000 volgers. Echt gaaf dat je blog zo goed gaat! Ik doe heel graag mee. Mijn e-mailadres is priscillateunissen@outlook.com. X

 • Reply Léonie Anouk 2 april 2015 at 20:04

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers, je verdient het meid! Wat een geweldige winactie. Ik zag die foto van je haren en dacht meteen, die moet ik hebben! Superleuk dus dat je er een weg mag geven. Ik volg je op Bloglovin' en heb het bericht geliked. Ik volg je ook op Twitter en Instagram! Mijn e-mail adres is leonieanouk@outlook.com x

 • Reply Suzanne van Hooft 2 april 2015 at 20:29

  Ik doe mee! Ik lees nog steeds met veel plezier je blogs, onwijs leuk dat je zo veel volgers hebt en je blog zo goed loopt. Je verdient het! ( suzannevanhooft@gmail.com )

 • Reply L'armoire d'Amélie 2 april 2015 at 20:35

  Oooh! Wat een beauty! Ik doe super graag mee met deze winactie! Ik volgde je al op Bloglovin' en Instagram en nu ook op Twitter 😉 Mijn e-mail: larmoiredamelie@hotmail.com

 • Reply Jolien Van Staeyen 2 april 2015 at 21:31

  Zo leuk! Ik doe heel graag mee. Ik heb meteen ook je Facebookpagina geliket en je gevolgd op Twitter!

 • Reply Maaike 3 april 2015 at 09:59

  Ah wat leuk, ik doe ook mee! Het lijkt me geweldig om deze tang te winnen, want ik wil ook zulke mooie slag in mijn haar creëren! Ik volgde je al via Instagram, Bloglovin' en Twitter, en nu heb ik het bericht ook geliked en je gevolgd via Facebook. Aan iedereen die ook meedoet; heel veel succes <3

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 3 april 2015 at 10:12

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers! Deze zou echt perfect zijn, zeker omdqt hij zo snel warm wordt en goed meedraait. Door mn chronische pijn is het altijd zo'n gedoe, maar ik denk dat het hiermee wel moet lukken! Volgens mij volgde ik je al overal, ga het nog even checken enbanders volg ik je nu meteen! Fb/bl Eilish Sleypen insta/twitter @mrseilish !

 • Reply Eilish (artisticstateofmind) 3 april 2015 at 10:14

  Oepw mn mail vergeten; artisticstateofmind@outlook.com

 • Reply Diolifestyle 3 april 2015 at 10:22

  Waaa! Gefeliciteerd met je 1000 volgers! Ik doe ontzettend graag mee. Ik volg je overal. De nieuwe curl lijkt mij geweldig!

  info@diolifestyle.nl

 • Reply Carmen S 3 april 2015 at 13:18

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers, ik doe graag mee! Ik volg je op alle kanalen! Liefs Carmen (ourbeautythings@hotmail.nl)

 • Reply Kim 3 april 2015 at 16:03

  Wat gaaf zeg! Nogmaals gefeliciteerd met je 1000 volgers meis <3. Ik doe graag mee! Want.. Je haren zo op die foto zijn echt goals haha :D. Mijn email: hetbeautyarchief@hotmail.com

 • Reply BrownEyedCurvyGirl 3 april 2015 at 16:14

  Wat een leuke winactie. Ik volg je op Bloglovin en Instagram. Mijn email is browneyedcurvygirl81@gmail.com

 • Reply Jana 3 april 2015 at 16:24

  Ik vind het effect van deze tang zó mooi! Ik doe zeker mee! Ik heb zowel de verplichte als de optionele stappen gedaan! (beautybyjana@outlook.com)

 • Reply Mariel 3 april 2015 at 18:59

  Wat een toffe winactie! Ik doe graag mee want een krultang heb ik helaas niet meer en deze lijkt me perfect! Ik volg je op social media (nailcrush) met alle mogelijkheden haha. Nu maar duimen! M'n mail is nailcrush@live.nl

 • Reply Lilia Kazakova 3 april 2015 at 20:02

  Aaah geweldige winactie! Ik heb alle stappen (ook de extra dingen!) gedaan, maar ik volgde je eigenlijk op alle kanalen al, haha. Ik zou deze krultang echt supergraag willen winnen, omdat ik currently mijn haar altijd krul met een stijltang. Een echte krultang zou wel een uitkomst zijn. Mijn mail is info@nappyhairz.com! xo

 • Reply youbeleza 4 april 2015 at 09:40

  Wauw, wat een mijlpaal 1000 volgers! Dikke proficiat hiermee! Hier kan ik enkel nog maar van dromen hihi. Ik volg je op alle kanalen, ook de extra's :-). Ik ben heel benieuwd naar deze krultang, zeker na de foto's van jouw krullen gezien te hebben. Mijn mailadres is mattart.marie@hotmail.com.
  Fijn paasweekend! XX

 • Reply Jonne 4 april 2015 at 10:27

  Super leuk! Ik doe heel graag mee. Ik heb alles gedaan dat moest en ik volg je ook op facebook. En nu maar hopen
  (Jonnesworld@gmail.com)
  Liefs.
  Jonne

 • Reply Madeleine 4 april 2015 at 11:45

  Wauwie, wat een super toffe winactie! De krultang klinkt echt geweldig, ik doe graag mee :). Ik had het al op instagram gezegd, maar alsnog gefeliciteerd met de 1000 volgers, wat een mijlpaal! Mijn email is: info@madianne.nl.

 • Reply Marijke (marykejane) 4 april 2015 at 18:16

  Gefeliciteerd meid!! Je verdient het echt 😀 Ik doe graaag mee natuurlijk en mijn emailadres is marykejane@hotmail.com xx

 • Reply Loïs 5 april 2015 at 08:18

  Leuk! Ik volgde je overal al en heb je post geliked. Mijn email is loisannejansen@gmail.com.
  Liefs!

 • Reply Sara Vanlangendonck 5 april 2015 at 08:33

  Wauw ziet er inderdaad een leuke uit, Ik doe mee–> vanlangendoncksara@gmail.com
  bloglovin volg ik je en ik heb deze post geliked
  Facebook en twitter check en natuurlijk Instagram
  fingers crossed en proficiat met je 1000 followers

 • Reply Anna 5 april 2015 at 15:22

  Van harte gefeliciteerd met je 1000 volgers, jij en je blog verdienen het! Ik doe dan ook heel graag mee met de winactie. Ik ben echt heel benieuwd naar deze krultang. Ik heb alles gedaan behalve Twitter, want dat heb ik niet. X

 • Reply Donna Luisa Huijzendveld 5 april 2015 at 16:27

  Oeh super leuk, die zou ik zeker wel willen winnen! Gefeliciteerd met deze mijlpaal meid, je hebt er hard voor gewerkt! Ik volg je overal al dus dat is makkelijk haha. Ik ga dit bericht meteen even liken op Bloglovin! Mijn email adres is donnaluisahuijzendveld@hotmail.com x

 • Reply Wendy 6 april 2015 at 18:28

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers. Ik doe graag mee met de winactie! email: wendy_huynh@hotmail.com

 • Reply Simovic-Vuceljic Natasa 6 april 2015 at 19:49

  Gefeliciteerd met je 1000 volgers op Bloglovin'! Ik kan me voorstellen wat voor een fantastisch gevoel dat cijfertje bezorgt 🙂 Ik doe graag mee aan deze actie, het is iets wat ik niet heb maar stiekem wel graag zou willen 🙂 Ik volgde je al op alle sociale media (Twitter,Instagram & Facebook) en op Bloglovin', dus er rest mij alleen nog mijn e-mail achter te laten: natasachat@hotmail.com Liefs! x

 • Reply Anne Hoskam 7 april 2015 at 10:13

  Oeh, ik doe heel graag mee! Mijn emailadres is annehoskam@live.nl
  Liefs!

 • Reply Wendy Beekhuizen 7 april 2015 at 14:41

  Need this in my life! haha. Ik doe mee! En gefeliciteerd met 1.000 volgers! x wendybeekhuizen1993@gmail.com

 • Reply Melissa Grootjans 7 april 2015 at 17:28

  Proficiat!
  Ik doe graag mee. Heb alle stapjes gedaan.:)
  wommeltje@hotmail.com

 • Reply Melissa 8 april 2015 at 13:32

  Ik ben hier zo benieuwd naar, ik doe graag mee! Heb alles gedaan.
  xx

 • Reply Gerisa Doelasan 11 april 2015 at 11:28

  Superleuke blog! en gefeliciteerd met de 1000+ volgers! Ik doe graag mee met de winactie, een supermooie krultang en hij is ook nog eens roze ♥_♥. Ik volg je op twitter, intstagram en bloglovin.
  Ik heb alle stappen uitgevoerd :).

  Groetjes,
  Gerisa (gerisa_2000@live.nl)

 • Reply Emily Eilander 11 april 2015 at 12:30

  Jee wat een geweldige winactie! Toch maar een kansje wagen! En ik kan kwam net ergens achter waar ik heel erg van schrok, ik volgde je nog helemaal niet officieel via Bloglovin :-0

  Maar zie blijkbaar altijd je artikelen via social media voorbij komen. Anyways, ik volg je nu! <3

 • Reply Iris Larisa 11 april 2015 at 14:09

  Super leuke winactie! Ik volgde je al een poosje, maar nu officieel via de kanalen 😉 ik doe graag mee! X Iris (inquiries@irislarisa.com)

 • Reply My Pink Boudoir 11 april 2015 at 14:28

  Wat een super leuke krultang! Ik heb een nieuwe nodig en deze is perfect, natuurlijk ook vanwege de kleur! 🙂 Ik doe graag mee (fashion@mypinkboudoir.eu)!

  xo, Marky
  http://www.mypinkboudoir.eu

 • Reply Priscilla 11 april 2015 at 18:55

  Van harte gefeliciteerd met je Bloglovin' mijlpaal. Natuurlijk wil ik graag meedoen aan deze fantastische winactie. Mocht ik winnen dan mag je mailen naar info @ livingonabudget.nl (zonder spaties natuurlijk).

 • Reply Zoë Louwerse 20 april 2015 at 16:51

  ik doe mee!
  alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  zoe2308@live.nl

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Voor de werking van deze website gebruiken we cookies. Door verder te gaan accepteer je het gebruik van cookies. Meer informatie

  De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

  Sluiten